• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

Marcin

Użytkownik
KKMK
Reakcje
23 0 0
Jest,jest,jest :) w końcu przyjechała :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:.Jakiś rok temu latając po portalach i sklepach wpadła mi w oko,jedynie cena mnie wtedy powstrzymała przed kupnem tego cuda i pomyślałem fajnie by mieć taką piękna loko malowanie przykuwa wzrok :). Wczoraj dotarła, cały tydzień siedziałem jak na szpilkach i w końcu mogę się tym cieszyć , cała rodzina zaakceptowała nowego domownika ale muszę powiedzieć że gdyby nie moja druga połówka :) to bym tego modelu nie miał bo to Ona mnie przekonała do zakupu.A teraz po cichutku myślę o wagonikach i dekoderze ale to może później bo na razie nie posiadam żadnej cyfrówki i będe myślał o zakupie start setu dekoder i loko zostawie a tory i wagony sprzedam.Pozdrawiam Mariusz i miłego oglądania zdjęc.
A kiedy kupowałeś i gdzie?

B

bobby74

Gość
A jak wam jeżdżą te loki po torach/zwrotnicach? :) Pytanie wydaje się śmieszne, ale one mają takie bardzo niskie randziki na kołach i stąd moja obawa, że przy byle okazji będą wykolejać.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
U mnie jeździ tak jak ST44, bez problemu, cicho, powoli.
Ani razu nie wykoleiła się na żadnym rozjeździe Piko A-Gleis.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
Poza nieodpowiednim kolorem barierek i brakiem jednego światła czerwonego z obu stron, bubli nie stwierdziłem :) wręcz przeciwnie, jeden z najładniejszych spalinowozów.

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
Myslę, ze w tym przypadku to Modelleisenbahn GmbH rozdaje karty a sklep ma związane ręce. Ze słynnej "listy Roco" łatwo wylecieć...
[DOUBLEPOST=1447680422][/DOUBLEPOST]Nam pytanie do Posiadaczy. Ile waży ten model?

Sebastian.W

Aktywny użytkownik
Reakcje
75 0 0
Myślę, że Modelmania to firma z dużym kapitałem gdzie właściciele potrafią negocjować korzystne warunki z producentem (pewnie producent też woli sprzedać hurtem całą partię po niższej cenie zwłaszcza przed końcem roku żeby nie mrozić kapitału na magazynie) i wszyscy na tym korzystamy(y).

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
B

bobby74

Gość
Myślę, że Modelmania to firma z dużym kapitałem gdzie właściciele potrafią negocjować korzystne warunki z producentem (pewnie producent też woli sprzedać hurtem całą partię po niższej cenie zwłaszcza przed końcem roku żeby nie mrozić kapitału na magazynie) i wszyscy na tym korzystamy(y).
A ja myslę, ze dostali od Roco zachętę tak jak wszyscy, bo sklepy w DE rownież sprzedają tego loka z przeceną - generalnie sporo taboru Roco i nienajnowszego jest teraz do kupienia po obniżonych cenach.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18