• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
77 1 0
I nawet chyba ŚM reklamował to ale Roco nie chciało tego poprawić. Ale cena ciekawa, myślałem że te loki dobrze się sprzedawały. Ciekawe za ile niedługo będą przeceniać TKt2.

slavko1111

Aktywny użytkownik
Reakcje
59 1 0
Model ma niestety zachowane zasady oświetlenia z wersji SZD, było już gdzieś kiedyś o tym.
I nawet chyba ŚM reklamował to ale Roco nie chciało tego poprawić. Ale cena ciekawa, myślałem że te loki dobrze się sprzedawały. Ciekawe za ile niedługo będą przeceniać TKt2.
Ja juz Tkt2 widziałem za troche ponad 500zl ale bylo to o dziwo w czasie jak model się dopiero pojawił - Bylo to w sklepie którego nazwa na tym forum jest zabroniona

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
Reakcje
7 0 0
Tylko mało prawdopodobne, że każda sztuka poszła do innego klienta, pewnie po kilka sztuk było brane, a człowiek nie zdąży nawet policzyć czy mu na życie do 10 wystarczy żeby kupić i lipa :(

pilu35

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Niestety takie życie, na alledroga pojawia się pewno za 599.
[DOUBLEPOST=1446576588][/DOUBLEPOST]ffox to nie popyt tylko nasza narodowa umiejętność do robienia interesów :) jak tanio to kupię 3 :) hehe

pilu35

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Na all skończą się szybciej niż w sklepie:)
[DOUBLEPOST=1446576783][/DOUBLEPOST]Sklep z Chorzowa nawet aukcji nie zredagował, tylko tytuł a w treści zestaw cyfrowy :):)

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
Ja na tą lokomotywę polowałem od dawna, ale nie w tej cenie.
Nie przypominam sobie żeby Roco kiedykolwiek zrobiło aż taką promocję na lokomotywę.
Chyba tylko ST44 w malowaniu PKP Cargo było w cenie promocyjnej 500 zł, no ale cena sklepowa wynosiła 700 zł a tu prawie 900.

Tak swoją drogą, to uwielbiam ten wątek :LOL:

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18