Panie Andrzeju w dalszym ciagu nie moge uzywac polskich znakow, prosze nie usuwac.
Co ramola cieszy, no w sumie *******y, w drodze powrotnej wstapilismy na chwile do Gomunic chcialem zobaczyc budynek d
stacyjny, a tu siurpryza, nie ma nic z wyjatkiem budy dla psa na peronie, tak wygladal kiedys, fotka z netu autor tajemniczy Tomasz 9.05.2020
Zaintrygowal mnie magazyn drogowo-kolejowy bo tak zostal opisany, autorem fotki jest Przemyslaw Wiecek 2011 rok.
Na satelicie sa tory.
W bazie kolejowej na mapie nie ma.
Na starych fotkach zarosniete w zeszly czwartek nawet nie podsypane.
Koziol oporowy i dwie cechy na szynach.
Jedyny solidny budynek w obrebie stacji.
Rozczulil mnie do lez fragment mapy z pewnym punktem.
Wniosek trzeba tam tez pojechac bo jest plac ladunkowy ktorego rampa obwiedziona jest szynami, kto wie co ciekawego tam jest.
Co ramola cieszy, no w sumie *******y, w drodze powrotnej wstapilismy na chwile do Gomunic chcialem zobaczyc budynek d
stacyjny, a tu siurpryza, nie ma nic z wyjatkiem budy dla psa na peronie, tak wygladal kiedys, fotka z netu autor tajemniczy Tomasz 9.05.2020
Zaintrygowal mnie magazyn drogowo-kolejowy bo tak zostal opisany, autorem fotki jest Przemyslaw Wiecek 2011 rok.
Na satelicie sa tory.
W bazie kolejowej na mapie nie ma.
Na starych fotkach zarosniete w zeszly czwartek nawet nie podsypane.
Koziol oporowy i dwie cechy na szynach.
Jedyny solidny budynek w obrebie stacji.
Rozczulil mnie do lez fragment mapy z pewnym punktem.
Wniosek trzeba tam tez pojechac bo jest plac ladunkowy ktorego rampa obwiedziona jest szynami, kto wie co ciekawego tam jest.
-
4
-
6
- Pokaż wszystkie