• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Relacja Opowieści dziwnej treści czyli Piotra i Pawła kolejowe peregrynacje

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.
OP
OP
Kpt. Nemo

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.606 514 29
Gadu gadu o pierdołach a czas ucieka, nikt nie młodnieje, nie ma coraz lepszej pamięci.
19.09.2001 Kruszów miejscowość niedaleko od Tuszyna, kto zna okolice będzie wiedział.
Jedziemy do cegielni Kruszów.

K1.JPG

Jak mi się wydaje była w miejscu gdzie jest znak zapytania, ale jak to stwierdził na FB wybitny modelarz i autor wycinanek z błędami Adryjan Wandtke, za dużo alko i pamięć siada, pewnie wie to z własnego doświadczenia.
W miejscu na miejscu skład materiałów budowlanych za niepokonanym płotem Wls-ka.

11.jpg

Poza terenem w polu jeszcze jedna z dziwną rejestracją.

12.jpg

Trochę zawiedzeni postanawiamy jechać do Moszczenicy, znaczy Piotrek postanawia ja się potulnie godzę jeszcze trwają narodziny wrednej bestii, jeszcze bylem normalny.

M1.JPG

Kręcimy się po terenie, nikt na nas nie krzyczy, nikt nie przegania, dziwne czasy.

13.jpg

16.jpg

14.jpg

Potem idziemy na wyrobisko.

19.jpg

17.jpg

18.jpg

15.jpg

20.jpg

Wracamy do domu, kilka godzin a jakby wieczność, tylko pamięć pozostała, słaba no bo za dużo alko.

Tempest

Znany użytkownik
Reakcje
721 4 0
Mając na uwadze fakt iż serwer forum kiedyś może zaniemóc czasowo lub całkowicie* pozwolę sobie zapisać te zdjęcia na dysku komputera - który też wieczny nie będzie - aby można było sobie te obrazy pooglądać nawet gdy internet albo forum przestaną działać.:podstepny:

*kilka takich znam

OP
OP
Kpt. Nemo

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.606 514 29
Małe a może duże sprostowanie do mojej ostatniej relacji i to ostatniej na forum, to nie cegielnia w Moszczenicy ale w Woli Moszczenickiej Pana Wilka. Nie ukrywam iż poirytowała mnie ta nic wnosząca do tematu dyskusja. Magic nic nie muszę prócz wchłaniania, wydalania i oddychania, mogę ale nie muszę. Nie warto nic dla kogoś robić, ani uznania ani tym bardziej szacunku dla włożonej pracy. Podobnie jak wyleczyłem się z ŁKMK tak w tej chwili wyleczyłem się z chęci dzielenia się tu na tym padającym forum czym czymkolwiek z kimkolwiek. Żegnam.

Ostatnio modyfikowane przez moderatora:

CoCu

Znany użytkownik
Reakcje
1.969 122 22
Paweł bardzo lubi słowo "ostatni".

pozwalam sobie zabrać w takiej dyskusji głos, po raz ostatni
to mój ostatni wpis w tym wątku
Panowie to mój jak sobie postanowiłem ostatni obrazoburczy wpis
I to mój ostatni wpis w innych niż mój wątkach
już nie będę tam pisał, ostatni wpis

Status
Zamknięty, nie możesz umieszczać tu nowych wpisów.