Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Słabiutko wygląda. Jakieś przetarcia na reflektorach i na szybach? Też nad czołownicą coś się "działo". Ponadto chyba zbyt duże nasycenie kolorów, w porównaniu z oryginałem (przynajmniej te zdjęcia, które widziałem).
po obejrzeniu na zywo moge powiedziec,stwierdzic ze kolor lezy gdzies pomiedzy ta wczesniej a umieszczona przed paroma dniami wizualizacja modelu
1 wizualizacja pochodzi sprzed kilku dni
2 była opublikowana chyba przed koncem 2024 roku o ile sie nie myle
A dasz radę ogarnąć to w świetle dziennym i z manual balansem bieli na 5600? Bo tak to wygląda niestety zupełnie inaczej niz oryginał. Choć wczoraj w necie znalazłem to:
Sorki, ale nie mogę już znaleźc i podać autora. Wiem, oświetlenie sodowe i nieznane nastawy, ale tu wyglada na niebieski.
A dasz radę ogarnąć to w świetle dziennym i z manual balansem bieli na 5600? Bo tak to wygląda niestety zupełnie inaczej niz oryginał. Choć wczoraj w necie znalazłem to: Zobacz załącznik 1099112
Sorki, ale nie mogę już znaleźc i podać autora. Wiem, oświetlenie sodowe i nieznane nastawy, ale tu wyglada na niebieski.
A dasz radę ogarnąć to w świetle dziennym i z manual balansem bieli na 5600? Bo tak to wygląda niestety zupełnie inaczej niz oryginał. Choć wczoraj w necie znalazłem to: Zobacz załącznik 1099112
Zdaje się że tak powinno być skoro ten vectron jest wielosystemowy i może poruszać się w tych krajach
A/D/PL/NL/SK/H
Ja się nie znam zbytnio jeśli chodzi o prawidłowość tych pantografów
W tym temacie musisz zasięgnąć wiedzy z internetu ew osób mających doświadczenie