Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Na modelu naniesione są dwie daty. Niestety nie jestem w stanie w 100% odczytać/zinterpretować napisów przed nimi. Stad znak "?", aby nie wprowadzać w błąd przez złe opisanie dat umieszczonych na platformie.
Na modelu naniesione są dwie daty. Niestety nie jestem w stanie w 100% odczytać/zinterpretować napisów przed nimi. Stad znak "?", aby nie wprowadzać w błąd przez złe opisanie dat umieszczonych na platformie.
Firma Roco opublikowała zdjęcie gotowych modeli wagonów platform serii Res w malowaniu PKP Cargo, tworzących zestaw o numerze katalogowym 6600099. Modele na zdjęciu nie mają zamontowanych tablic z numerami wagonów, które są dołączone do modeli jako elementy do samodzielnego montażu. Miniatury wagonów posiadają imitacje ładunków stalowych zwojów - tym razem w wersji postarzonej. Jeśli dobrze odczytałem, jeden wagon ma naniesioną datę ważenia 22.07.18, a drugi 24.07.18.
Mój wywiad donosi, że na Terespolskiej ciągle brak śledzi, ale za to w sklepach w DE pojawiły się nowe modele Piko - oliwkowa Pm2 i SU45 (zielona z żółtymi paskami)
Firma PIKO zamieściła zdjęcie gotowego modelu jednostki EN57-947 (PIKO 51458 / 51459) w oznaczeniach spółki PKP Przewozy Regionalne - przydział Zakład Przewozów Regionalnych w Olsztynie, Napr. rew. ZUT "REMTRAK" Sp. z o. o. w Toruniu.
Temat otwieram ponownie i proszę o pilnowanie w nim porządku.
Ostatnie wpisy przeniesione zostały do tego tematu. Ten wpis za jakiś czas zostanie skasowany
A czy ktoś może powiedzie, bo na wizualizacji Pm2 na drzwiach dymnicy jest tabliczka po numerach DRG. Czy model PKP w rzeczywistości ma ją też czy nie?
A czy ktoś może powiedzie, bo na wizualizacji Pm2 na drzwiach dymnicy jest tabliczka po numerach DRG. Czy model PKP w rzeczywistości ma ją też czy nie?