I do mnie dotarły. Oprócz znanych faktów, ze to przemalowanka to minus za pomarańczowy pas i literki iC z loga drukiem grubości pół milimetra, drugi minus to łóżka powklejane tak krzywo jak sie da (to akurat łatwo poprawić).
Też jestem właścicielem tego zestawu i potwierdzam co napisał Kolega, druk pomarańczowy (IC oraz pasek) jest "strukturalny" czy jak kto woli wypukły i bardzo wyczuwalny pod palcem. Z kolei obwódki pozostałych literek CC są "wpadnięte" (niebieska obwódka jest po prostu rowkiem). Czyli najpierw kolor niebieski, później nakładano kremowy pas i na końcu pomarańczowe elementy. Jest to popularna technika, ale na tych wagonach jest aż nadto widoczna / wyczuwalna. Druga sprawa to łóżka. U mnie też krzywo powklejane czy powkładane i wydają się trochę przeskalowane, ale niech się inni Koledzy wypowiedzą w tym zakresie.
Od siebie tylko dodam, że sa dołączone części dodatkowe - węże oraz stopnie, które nie będą wadzić o KKK, jeżeli mamy przynajmniej łuk R3. Wagony są też dość ciężkie i są dobrze wykonane i spasowane. Jakość plastiku robi wrażenie solidnego towaru.
PS: Miał być problem z ich dostępnością dla tych co nie zamówili, jako, że były opieczętowane "sold out at factory". Ja ich nie zamawiałem z powodu błędnego logo jakie było na wizualizacji (na szczęście producent wyprodukował poprawnie) i spokojnie zakupiłem w jednym z zagranicznych sklepów.