Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Słusznie. Porównując to, co proponuje firma Roco z prawdziwym wagonem typu 440V (widocznym na zdjęciu Arkadiusza Lubki z działu Nowości PKP 2022, 3-cia strona), nie trzeba aż tak się doszukiwać różnic, bo łatwo zauważyć, że to dwie różne konstrukcje:
W kontekście istnienia oferty od Schlesienmodelle, kupno "oszukanego" wagonu od Roco jest wiec propozycją dla desperatów, którym wszystko jedno oby PKP było na burcie...
co ciekawe to C553V czyli Fals produkcji czechosłowackiej na PKP były zawsze malowane na szaro, a potem w PKP Cargo na niebiesko, ale brązowe nigdy nie były.
Widziałem informację w jednym ze sklepów (Bodaj Hobbylandia lub Lokomodel), że kible od Piko mają pojawić się 15 grudnia, choć mnie bardziej interesuje kiedy pojawi się SU46-009
Od Pana Grzegorza (przedstawiciela PIKO) mam informację, że 15 grudnia zostaną oba modele wysłane z Niemiec do polskich sklepów. U Pana Rysia w ŚM mają być od 19 lub 20. Ja czekam na tego kibelka z utęsknieniem.
Od Pana Grzegorza (przedstawiciela PIKO) mam informację, że 15 grudnia zostaną oba modele wysłane z Niemiec do polskich sklepów. U Pana Rysia w ŚM mają być od 19 lub 20. Ja czekam na tego kibelka z utęsknieniem.