Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Może tak być, ale mi to wygląda na wagon w śmigło. Tak czy tak zdjęcie promocyjne gorszego sortu jak mawiał klasyk. ACME schodzi niestety na psy - również w obsłudze klienta - moją reklamację z marca załatwili w listopadzie.
hehe, a to dziwne bo wpis na twarzoksiążce była 13 minut przed moim postem
a wczoraj nie patrzyłem, mam zwolnienie. cytując trenera drugiej klasy, Wacława Jarząbka
Po wydzieleniu wpisów kolegów do odrębnego(nowego) TEMATU wątek o Nowościach na rok 2022 otwieram na nowo.
Dyskusję o platformach i innych wagonach do transportu wojskowego proszę prowadzić w tym nowym temacie.
hehe, a to dziwne bo wpis na twarzoksiążce była 13 minut przed moim postem
a wczoraj nie patrzyłem, mam zwolnienie. cytując trenera drugiej klasy, Wacława Jarząbka
Zgadza się. Wpis na FB był o 10:47. Kolega więc mnie uprzedził, a ja nie doczytałem i wrzuciłem to do dedykowanego tematu o tych typach wagonów od Robo. Nawet nie przyszło mi do głowy, że ktoś to wrzuci do Nowości 2022 bo zwykle jak coś jest od Robo, to tam patrzę i wrzucam.
Mam te Falsy zamówione ale się zastanawiam czy kupić. Czy te Falsy Roco są zgodne z realnymi wagonami? I drugie pytanie - jak wypadają Roco w porównaniu z Falsami co je obiecuje Schliesienmodelle?
Mam te Falsy zamówione ale się zastanawiam czy kupić. Czy te Falsy Roco są zgodne z realnymi wagonami? I drugie pytanie - jak wypadają Roco w porównaniu z Falsami co je obiecuje Schliesienmodelle?