• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2022

robertkroma

Znany użytkownik
Reakcje
1.694 37 4
A 300 zł i więcej za ACME porysowane i nie domalowane lub z brakami to może być? Mam Gabrysię i super jeździ, nie narzekam. Na Tilliga też się psioczy ale się kupuje nawet jak baza nie polska a ma napis PKP (Halbesrtadt, poczta). To samo jakieś juniorki. To samo polska Pt- kupa kasy i co? Na wielu makietach na Youtoobie widać jak je "modelarze" puszczają i jest dobrze a model polskiego motoraka jest zły. Widać że jest modeli PKP "za dużo".

Kamilb

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.290 33 7
Sn61 z wielką chęcią bym przytulił - jak nic pasuje do mojej makiety stacji Szlachta (która za 10lat skończę;).
Ale jakość wypraski, gdzie widać łączenia suwaków formy rani inżynierskie oko. Naprawdę, gdyby nie to, to bym nie miał żalu o ogólny wygląd. Więc tak - mam wątpliwości czy wydać 1k PLN na motorówkę, czy kupić co innego.

I tak - nadmiar też rodzi problemy - na czasie mam st44, en57, trochę wagonów i pytanie ile środków zainwestowac, a ile przeznaczyć na hobby

krzy.lok

Znany użytkownik
Reakcje
472 15 0
Ponieważ nie jestem expertem w temacie, pytam kolegów z większą wiedzą. Czy te wagony ROCO to przemalowanka, czy też w miarę zgodne z oryginałem i można się pokusić o zakup?
IMG_20221113_203709.jpg

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 0
Tabor 10
Tabor 28
Tabor 385
Tabor 382