• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2022

SP45-166

Aktywny użytkownik
Reakcje
942 41 3
O ile poprzednie wypusty od Roco z tej formy (Deutz) próbowały udawać polską powojenną cysternę 20R opartą o dokumentację Deutza (np Roco 76822), o tyle tutaj po drobnym śledztwie forumowym, wyszło że ten wypust odwzorowuje Deutze sensu strcite (te wpisane po wojnie na stan PKP), i numeracyjnie nawet się powinno wszystko zgadzać. Więc ta edycja jest w zasadzie chyba najwierniejszym modelem z tej formy ostatnio wydanym przez Roco.

RMP

Aktywny użytkownik
Reakcje
748 26 0
Albo wrzucone jako pozycja magazynowa, a jeszcze niedostępne.
Dzwoniłem do sklepu Drim ok. południa i wagonów już nie było. Magazyn rozsyła zamówienia do sklepów i nie wiadomo czy będą do końca zrealizowane bo wagonów przyszło mało.
Zaproponowano mi zapisać się na listę rezerwową, ale wątpię żeby coś zostało.

krzy.lok

Znany użytkownik
Reakcje
475 16 0

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.462 28 1
Link niczego nie pokazuje, ale ja kupiłem Oko1 po promocji 11.10.22r.
Nowa, przesyłka gratis.
Jeśli Kolega w tym kontekscie pyta o Oi2, czy jest i tyle kosztuje, to tak, tyle kosztuje i pewnie jest.:)

ŚM FV.JPG

Później trafiła na Hobby do Elvisa i już gra w Hi-Fi:D

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.511 149 0
Pewnie tak jest w każdym sklepie. Ja zamówiłem wszystkie 3 sztuki w Hobbylandii 22 października (po 330 zł/szt). Od razu zadzwonili, żeby nie wpłacać, bo nie wiadomo kiedy dokładnie ma być dostawa. Dziś zadzwonili, że dostawę będą mieli w przyszłym tygodniu i mogę już robić przelew.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 10
Tabor 0
Tabor 16
Tabor 17
Tabor 382