• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.361 137 19
Nowości z wagonów PKP w katalogu nie widzę... Może PIKO jeszcze zaskoczy?
PIKO samo z siebie mało co robi, a jak robi, to wypuszcza taką cysternę GASPOL'u za 200 zł, także na własną twórczość PIKO nie ma co liczyć. Natomiast powiem, że w tym roku, a zwłaszcza pod jego koniec, PIKO na zamówienie SK Model rzecz jasna, uraczy nas wymarzonymi modelami. Także bądźcie dobrej myśli, bo czekają Was niespodzianki!

przemas22223

Aktywny użytkownik
Reakcje
133 16 3
Ten zestaw wagonów IC Chrobry ( obecnie EIC Chrobry) co zapowiedziało ACME jeździ w nowym rozkładzie jazdy.
Ostatnio jak widziałem bolka w Szczecinie to był z EP09.
EIC Prus ma te same wagony wagony co Chrobry, nawet te co maja się pokazać w ACME.
Poczekajmy do końca stycznia 2015r., powinien już się Chrobry pokazać w sklepach.

MichałK

Znany użytkownik
Reakcje
877 9 4
PIKO samo z siebie mało co robi, a jak robi, to wypuszcza taką cysternę GASPOL'u za 200 zł, także na własną twórczość PIKO nie ma co liczyć. Natomiast powiem, że w tym roku, a zwłaszcza pod jego koniec, PIKO na zamówienie SK Model rzecz jasna, uraczy nas wymarzonymi modelami. Także bądźcie dobrej myśli, bo czekają Was niespodzianki!
Modelami wagonów czy lokomotyw?

Zbyszek

Znany użytkownik
Reakcje
885 79 5
Natomiast powiem, że w tym roku, a zwłaszcza pod jego koniec, PIKO na zamówienie SK Model rzecz jasna, uraczy nas wymarzonymi modelami. Także bądźcie dobrej myśli, bo czekają Was niespodzianki!
Nie gniewaj się Remik, ale takie wpisy, to wystawienie c^^^^i przez szybę kabiny prysznicowej.
Jeżeli coś wiesz, a nie możesz tego pisać to nie rób tego wcale. Jak dostawałem coś od Pana K.Koja z prośbą o nie udostępnianie, to nikomu tego nie pokazałem i tyle.

karol_mar

Znany użytkownik
Reakcje
69 1 0
Co więcej, manewrowe też udało mi się uzyskać, jedynym mankamentem jest to, że świecą razem z kabiną kierunkowo. I zaznaczam, że nie przerebiałem elektroniki w lokomotywie a jedynie wlutowałem dwie zworki.

krzys.

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Ten zestaw wagonów IC Chrobry ( obecnie EIC Chrobry) co zapowiedziało ACME jeździ w nowym rozkładzie jazdy.
Ostatnio jak widziałem bolka w Szczecinie to był z EP09.
EIC Prus ma te same wagony wagony co Chrobry, nawet te co maja się pokazać w ACME.
Poczekajmy do końca stycznia 2015r., powinien już się Chrobry pokazać w sklepach.
Doszly mnie słuchy, że Chrobry ma sie pojawić w okolicach kwietnia

Remaj12

Znany użytkownik
Reakcje
5.361 137 19
Nie gniewaj się Remik, ale takie wpisy, to wystawienie c^^^^i przez szybę kabiny prysznicowej.
Jeżeli coś wiesz, a nie możesz tego pisać to nie rób tego wcale. Jak dostawałem coś od Pana K.Koja z prośbą o nie udostępnianie, to nikomu tego nie pokazałem i tyle.
Proszę, wybacz mi Zbyszku. Nie chciałem aby zostało to tak odebrane. Miało to być odniesienie do zacytowanego przeze mnie postu i zakomunikowanie, że: Nie ma się czego obawiać, ten rok nie będzie gorszy, a ponadto pojawi się coś na co wszyscy bardzo długo czekali.
Sam chciałbym czasem dowiadywać się chociaż tyle o pewnych rzeczach, więc pomyślałem, że mogę podzielić się z Wami póki co chociaż tym. Rozumiem natomiast to co chciałeś mi przekazać swoim postem. Przepraszam Ciebie i wszystkich, którzy poczuli się w jakikolwiek sposób dotknięci. Nie to było moim celem, ale uprzedzenie (przede wszystkim osób z ograniczonym budżetem) o czymś wymarzonym, na co wielu bardzo czeka. Ja np. wiedząc chociaż tylko tyle, już inaczej planowałbym swoje wydatki. Myślałem, że chociaż taka ogólna informacja się przyda, co z resztą zostało przez kogoś docenione. Natomiast rozumiem oburzenie niektórych osób. Jeszcze raz bardzo przepraszam, że narobiłem Wam ''smaka''. W przyszłości będę podawał tylko konkretne informacje, dopiero po zgodzie na całkowite upublicznienie informacji.

Serdecznie pozdrawiam wszystkich w nowym roku.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 68
Tabor 10
Tabor 20
Tabor 18
Tabor 151