Nie gniewaj się Remik, ale takie wpisy, to wystawienie c^^^^i przez szybę kabiny prysznicowej.
Jeżeli coś wiesz, a nie możesz tego pisać to nie rób tego wcale. Jak dostawałem coś od Pana K.Koja z prośbą o nie udostępnianie, to nikomu tego nie pokazałem i tyle.
Proszę, wybacz mi Zbyszku. Nie chciałem aby zostało to tak odebrane. Miało to być odniesienie do zacytowanego przeze mnie postu i zakomunikowanie, że:
Nie ma się czego obawiać, ten rok nie będzie gorszy, a ponadto pojawi się coś na co wszyscy bardzo długo czekali.
Sam chciałbym czasem dowiadywać się chociaż tyle o pewnych rzeczach, więc pomyślałem, że mogę podzielić się z Wami póki co chociaż tym. Rozumiem natomiast to co chciałeś mi przekazać swoim postem. Przepraszam Ciebie i wszystkich, którzy poczuli się w jakikolwiek sposób dotknięci. Nie to było moim celem, ale uprzedzenie (przede wszystkim osób z ograniczonym budżetem) o czymś wymarzonym, na co wielu bardzo czeka. Ja np. wiedząc chociaż tylko tyle, już inaczej planowałbym swoje wydatki. Myślałem, że chociaż taka ogólna informacja się przyda, co z resztą zostało przez kogoś docenione. Natomiast rozumiem oburzenie niektórych osób. Jeszcze raz bardzo przepraszam, że narobiłem Wam ''smaka''. W przyszłości będę podawał tylko konkretne informacje, dopiero po zgodzie na całkowite upublicznienie informacji.
Serdecznie pozdrawiam wszystkich w nowym roku.