• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2015

Reakcje
45 1 5
O! Bardzo fajnie że kolejne malowania nie będą wszystkie na raz :) Fajnie że dostanę swoją Cargo a na ICC sie zaczeka :) Zresztą czekam cierpliwie od dawna...

Ostatnio edytowane:

KAROLeski2

Aktywny użytkownik
Reakcje
274 3 1
Świetna wiadomość. No to pozostaje tylko czekać aż Rybnik wyśle proformę :)
Dobrze że dali ten odstęp między malowaniami, bo w moim przypadku teraz wyłożyć na stół 2800 to nie takie proste.

zdeniu

Znany użytkownik
Reakcje
430 13 17
widać taką mają strategię zatrzymania jakiejś grupy klientów aby nie wyportkowali się całkiem na produkt konkurencji
rozumiem ich doskonale, bo na pewno nie powstrzymują sprzedaży swojego produktu specjalnie tylko borykają się z jakimiś problemami
a z racji że żyjemy w społeczeństwie tylko roszczeniowym któremu wydaję się że wszystko im się należy nie ma odrobiny zrozumienia
ja z racji że groszem nie śmierdzę i mogę pozwolić sobie na jeden model czekam cierpliwie na EU07-400

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
żyjemy w społeczeństwie tylko roszczeniowym któremu wydaję się że wszystko im się należy nie ma odrobiny zrozumienia
Roszczeniowi to są wiecznie poszkodowani przedsiębiorcy a społeczeństwo to w większości jednostki bierne o mentalności niewolniczej. Niektórzy na wieść o kolejnej już dacie rozpoczęcia sprzedaży zachowują się jak warujące przy stole pieski, którym pan pokazał kawałek kiełbasy leżącej na talerzu.
Ociekające wazeliną wypowiedzi z pogranicza ludzkiej godności. ..

Ostatnio edytowane:

piotr66

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.772 31 2
Dokładnie tak pewnie jest, nikt rozsądny raczej nie wątpi że modele od SMa się pojawią, a problemy, szczególbie przy pierwszym tak poważnym przedsięwzięciu to rzecz normalna. Początkowo miałem zamiar nabyć obie siódemki ale teraz czekam jednak na te od Schlesiena, chociaż ta od Piko też jest całkiem przyzwoita.

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
182 27 0
Ja sobie odpuściłem podkarpacką, bo miała w tym czasie wyjść "piotrkowska" konkurencji a budżet nie jest z gumy. Cierpliwie czekam dalej, mimo że obserwowane umizgi względem wiadomo kogo, przyprawiają mnie o mdłości.

jafrap

Znany użytkownik
Reakcje
9 0 0

Załączniki

Ostatnio edytowane:

corwin

Administrator
Zespół forum
Reakcje
318 2 3
Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data