Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
O! Bardzo fajnie że kolejne malowania nie będą wszystkie na raz Fajnie że dostanę swoją Cargo a na ICC sie zaczeka Zresztą czekam cierpliwie od dawna...
Świetna wiadomość. No to pozostaje tylko czekać aż Rybnik wyśle proformę
Dobrze że dali ten odstęp między malowaniami, bo w moim przypadku teraz wyłożyć na stół 2800 to nie takie proste.
Takie, ze w styczniu wychodzi 303E od Piko i za kazdym razem wtedy pojawia sie informacja o tym ze model SM jest juz gotowy, a pozniej nastepuje dlugie milczenie. Poczytaj sobie na fb, jak sie pokazala sesja PKP Cargo, tez byla informacja, ze modele sa juz gotowe do wysylki do klientow.
widać taką mają strategię zatrzymania jakiejś grupy klientów aby nie wyportkowali się całkiem na produkt konkurencji
rozumiem ich doskonale, bo na pewno nie powstrzymują sprzedaży swojego produktu specjalnie tylko borykają się z jakimiś problemami
a z racji że żyjemy w społeczeństwie tylko roszczeniowym któremu wydaję się że wszystko im się należy nie ma odrobiny zrozumienia
ja z racji że groszem nie śmierdzę i mogę pozwolić sobie na jeden model czekam cierpliwie na EU07-400
Roszczeniowi to są wiecznie poszkodowani przedsiębiorcy a społeczeństwo to w większości jednostki bierne o mentalności niewolniczej. Niektórzy na wieść o kolejnej już dacie rozpoczęcia sprzedaży zachowują się jak warujące przy stole pieski, którym pan pokazał kawałek kiełbasy leżącej na talerzu.
Ociekające wazeliną wypowiedzi z pogranicza ludzkiej godności. ..
Dokładnie tak pewnie jest, nikt rozsądny raczej nie wątpi że modele od SMa się pojawią, a problemy, szczególbie przy pierwszym tak poważnym przedsięwzięciu to rzecz normalna. Początkowo miałem zamiar nabyć obie siódemki ale teraz czekam jednak na te od Schlesiena, chociaż ta od Piko też jest całkiem przyzwoita.
Ja sobie odpuściłem podkarpacką, bo miała w tym czasie wyjść "piotrkowska" konkurencji a budżet nie jest z gumy. Cierpliwie czekam dalej, mimo że obserwowane umizgi względem wiadomo kogo, przyprawiają mnie o mdłości.
Na stronie sklepu http://www.modelmania.com.pl/product_info.php?products_id=78596 piszą (a przynajmniej pisali jak to wklejam), że model dostępny u producenta. Czas sprowadzenia 30 dni... czyli, że do końca stycznia 2015 by doszło gdyby dziś zamówił Wpis dotyczy EU07-527 i EU07-539 (obie Cargo).
Piko, chyba nawiązało szerszą współpracę z ESU, zobaczcie nowe sterowania od PIKO. Chyba Roco zaczyna mieć z nimi problem.... Zimo to jest dobra firma tylko ma jeden ogromny problem - "są to mistrzowie rzeczy niedokończonych". ESU zaś ma sprzęt i oprogramowanie z innej półki. A teraz PIKO będzie miało sterowanie cyfrowe bazujące na ESU Ecos... brawo!