• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości PKP 2014

mpsj

Użytkownik
Reakcje
1 0 0
Wagon wygląda super w tym malowaniu. Mam nadzieję, że będzie wkrótce dostępny w sprzedaży.

te kilka zdjęć ICków to jakieś ciekawe? bo mnie to ten teges, nie interesi ;-)
A mnie z kolei nie interesuje, że to ciebie nie interesuje. Twoje zdanie zabrzmiało co najmniej pogardliwie przez to zdziwienie, że zdjęcia mogą kogoś ciekawić. Nie wszyscy muszę się interesować modelami sprzed kilkunastu/kilkudziesięciu lat.

Wkrótce pewnie dostępny będzie katalog ACME 2014. Kto wie, może będą jakieś nowe niespodzianki na ten rok;)

Michał_P

Znany użytkownik
Reakcje
186 27 0

Andrzej Harassek

Moderator For Prawdziwa Kolej Koleje Innych Krajów
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
15.240 663 30
No nie, polski "piętrus" miał być bez tych ochydnych pasków:(
Po pierwsze, ten model od "zawsze" był z paskami, po drugie jak IV epoka, to powinien je mieć (bez pasków to "oszczędnościowa" ohydna:p praktyka ostatnich lat IV epoki), po trzecie, każdemu może się podobać lub nie, ale to nie powód do takich "sympatycznych" stwierdzeń, i po czwarte, nie ma obowiązku kupna tej akurat wersji - mają być inne, późniejsze, więc z pewnością bez pasków. Według mnie, to powinien mieć podwójne paski, grubszy i cieńszy, tak, jak oryginalnie były malowane.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 35
Tabor 521
Tabor 172
Tabor 40
Tabor 297