Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Oni wyrazili tylko swój stosunek do Twojego stwierdzenia ohydnych pasków
Gusta są różne, mnie te paski się bardzo podobają. Dodają według mnie uroku do modelu.
Pojawiła się wizualizacja zestawu platform z ławą pokrętną [Fleischmann 525201]. 643 547 Pdkł + 643 235 Pdkłh - oznakowanie z początku epoki IIIc (lata '56-'58), jeszcze z orłem, ale bez zera na początku numeru inw. Oba wagony po rewizji w Ostródzie.
Filmik z tamtego roku. Z1AWR w poc. EIC Panorama. Jedyna rzecz jaka mi się rzuciła w oczy to brak drzwi załadunkowych w przeciwieństwie do malowania Jan Kiepura.
Zapomniałem dodać, że ta Ok1 jest w skali TT i oczywiście jest to Fleischman, nie zrobiłem więcej zdjęć.[DOUBLEPOST=1391113436][/DOUBLEPOST]Właściwie to powiem szczerze, że to już sam nie jestem pewny czy to Roco, czy FL, stoisko było wspólne i do tego bardzo kiepsko zorganizowane.
Filmik z tamtego roku. Z1AWR w poc. EIC Panorama. Jedyna rzecz jaka mi się rzuciła w oczy to brak drzwi załadunkowych w przeciwieństwie do malowania Jan Kiepura.