Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Zobaczcie na naczepę,jak herpa idzie na łatwiznę,niezła im burtówka wyszła.Chyba mają nowa strategię i zaczynają wszystko malować i robić imitację... Zobacz załącznik 283056
Ten model potwierdza moje przypuszczenia, że w Herpie rządzą teraz księgowi, a nie właściciel, czy też jakiś prezes. Liczy się tylko zysk. A że modelarze są jacy są, to i tak zapewne kupią takie badziewie, a Herpa będzie liczyć zyski i się cieszyć...
A już myślałem że poprzestaną na malowaniu żaluzji na kontenerach strażackich. Gówno a nie model, szkoda nawet na ten szajs patrzeć.Obawiam się że teraz juz wszystko będą tak robić.
Ten model potwierdza moje przypuszczenia, że w Herpie rządzą teraz księgowi, a nie właściciel, czy też jakiś prezes. Liczy się tylko zysk. A że modelarze są jacy są, to i tak zapewne kupią takie badziewie, a Herpa będzie liczyć zyski i się cieszyć...
Ciekawe czym herpa jeszcze zadziwi,pomału staje się badziewiem i leci w dół.Niedługo będą lepsze te chińskie reklamówki piwne pod względem wykonania i jakości,jeszcze będzie tak że herpa zrobi samą bryłę plastikową a reszta to samo malowanie-szyby,światła i pozostała reszta.
Pod względem malowań,różnorodności i szczegółów to AWM przebija i nawet herpa nie dorasta do pięt.
Idą po najmniejszej linii oporu a do tego cena do góry poszła.
Powiem CI tak . Sam go mam go i muszę przyznać że jest lepiej zrobiony niż było w prospekcie . Cena trochę powala , ale jak dla mnie warto . Tył też mocno dopieszczony .