• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nowości Herpa

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Reakcje
25.429 387 20
Zobaczcie na naczepę,jak herpa idzie na łatwiznę,niezła im burtówka wyszła.Chyba mają nowa strategię i zaczynają wszystko malować i robić imitację...
Zobacz załącznik 283056
Ten model potwierdza moje przypuszczenia, że w Herpie rządzą teraz księgowi, a nie właściciel, czy też jakiś prezes. Liczy się tylko zysk. A że modelarze są jacy są, to i tak zapewne kupią takie badziewie, a Herpa będzie liczyć zyski i się cieszyć...:confused:

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.341 47 0
A już myślałem że poprzestaną na malowaniu żaluzji na kontenerach strażackich.(n) Gówno a nie model, szkoda nawet na ten szajs patrzeć.Obawiam się że teraz juz wszystko będą tak robić.:sick:

M&M

Znany użytkownik
Reakcje
673 22 2
Ten model potwierdza moje przypuszczenia, że w Herpie rządzą teraz księgowi, a nie właściciel, czy też jakiś prezes. Liczy się tylko zysk. A że modelarze są jacy są, to i tak zapewne kupią takie badziewie, a Herpa będzie liczyć zyski i się cieszyć...:confused:
No dokładnie tylko mnie dziwi, że to ktoś kupi bo wtedy zysk zamiast wzrastać by spadł i by się księgowi zdziwili .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Widocznego tam Arocsa SLT chyba też jeszcze nie było. ;) Chociaż od Actrosa różni go tutaj chyba tylko atrapa.

Ostatnio edytowane:

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Ciekawe czym herpa jeszcze zadziwi,pomału staje się badziewiem i leci w dół.Niedługo będą lepsze te chińskie reklamówki piwne pod względem wykonania i jakości,jeszcze będzie tak że herpa zrobi samą bryłę plastikową a reszta to samo malowanie-szyby,światła i pozostała reszta.
Pod względem malowań,różnorodności i szczegółów to AWM przebija i nawet herpa nie dorasta do pięt.
Idą po najmniejszej linii oporu a do tego cena do góry poszła.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
22.04-28.04.2015

Szału nie robi, jeśli porówna się do oryginałów, ale jak na Herpę, to wręcz przeładowana detalami kabiny!!! :LOL:

Cena: 49.50Euro (n)