• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Nasze półki z modelami

Adrian R

Nowy użytkownik
Reakcje
52 0 0
Nie jestem modelarzem. Nie mam makiety ani modulow.
Kolekcjonerem tez nie jestem. Raczej taki zbieracz-amator ze mnie.
Jako ze nie mam gdzie jezdzic, to zbudowalem sobie przynajmniej gablotke by choc popatrzec na modele.
Gablotka zawierai modele z 4-tej epoki (z kilkoma wyjatkami). Pewnie nie znajdziecie nic czego sami nie macie. Ale co tam!
Pozostale modele ktore nie zmiescily sie czekaja na druga, nieco wieksza, gablotke.
20230129_181318-ImResizer-single.jpg
20230129_181341-ImResizer-single.jpg
20230129_181404-ImResizer-single.jpg
20230129_181443-ImResizer-single.jpg

Załączniki

browar łódź

Aktywny użytkownik
Reakcje
262 13 9
Teraz to często nowe wywieszają. A stare być może gdzieś na plikach archiwalnych są. Mi się nawet marzyl taki plakat który pamiętam z lat 90 z napisem Modernizujemy Kolei. Była na nim grafika przedstawiające drużynę i WM15 i informacje o remontach

Kamilb

Znany użytkownik
Producent
Reakcje
1.378 36 7
W sumie, przy dzisiejszej techonologii - można sobie na bazie archiwalnego rozkładu jazdy samemu wygenerować substytut - moje pytanie nie ma większego sensu.
Natomiast fajnie, że pojawił się temat plakatów - bez tego nie byłbym świadom idotyzmu, gdzie TLK zatrzymują się na przystankach osobowych (eg. Łąg i TLK Bory Tucholskie - pytanie, który kolejarz tam mieszka :D ).

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 771
Tabor 170
Tabor 215
K
Tabor 19