• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
O panie :D to volvo F12 w barwach pekaesu to wymiata :D super, bardzo mi się podoba!! normalnie rewelka(y) a scanie w też wypaśne, choć ja nie przepadam za naczepami z zabudowanymi bokami to i tak ciągnik nadrabia i skład wygląda super :p :)

marcin1323

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Drogi Maćku - cały dzień dziś podglądałem Twoją zacna kolekcję... to był doprawdy wspaniały dzień :) Dla mnie powiew PRL u jest niesamowity, tym bardziej, że zaczynałem kiedyś w H0 zbierać Skody i Ify. Wyszło, że zmieniłem skalę na 1/43, ale sentyment pozostał. A i jeszcze śliczne dzieki za Stara z Gostynina :) moje rodzinne kochane miasteczko, a i teraz mieszkam blisko, bo w Płocku :) Jeszcze raz gratuluję i dziękuję za "kopa w d..." żeby inne galerie dokładnie oglądać :)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Drogi Maćku - cały dzień dziś podglądałem Twoją zacna kolekcję... to był doprawdy wspaniały dzień :)
Bardzo mi miło, że moja kolekcja się podoba. :)
A i jeszcze śliczne dzieki za Stara z Gostynina :) moje rodzinne kochane miasteczko, a i teraz mieszkam blisko, bo w Płocku :)
Ten Star musiał u mnie zagościć, bo Gostynin leży tylko 23 km od mojego rodzinnego Kutna i często widywałem właśnie samochody z gostynińskiego PRD. :)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Nie moje klimaty, ale ciężko przejść obojętnie obok takiego modelu, kolorystyka każdemu dobrze znana i lubiana model wykonany na wysokim poziomie i ta naczepa po prostu genialna :D. Gratuluję Maciek kolejnej "Wisienki na torcie" (y).

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Dzięki Wam wszystkim za opinie. Dziś następny egzemplarz, który dojechał do mnie z "warszawskiej bazy". :) Tym razem w bieli.

IMG_0906.jpg
IMG_0907.jpg
IMG_0908.jpg

Nie wiem, czy te powypadkowe jeździły w trasy bliskowschodnie, ale u mnie taka fotka powstała :)

IMG_0930.jpg