• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Kurcze kolejny model, który jak oglądam w katalogu Herpy to nie robi na mnie żadnego wrażenia, a na Twoich zdjęciach BOMBA. Sam nie wierzę, że to napisze ale bardzo podobają mi się te różowe wstawki, szczególnie ta korona z tyłu.(y)(y)(y)

Reakcje
11.578 67 1
Kapitalny model Macieju nabyłeś , zresztą można było się niego u Ciebie spodziewać skoro reszta w tym malowaniu już garażuje . Trzeba przyznać że malowanie limitowanej edycji scanii blue stream świetnie na niej leży .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Co tu dużo mówić, Scania jest świetna w każdym calu, jak na Jensa przystało, nie ma lipy. Trochę zaczynam żałować, że się na nią nie skusiłem, no ale nie można mieć wszystkiego. :(

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Powiem że rozwaliłeś mnie na łopatki :eek:..czapki z głów (y)(y)(y) przepiękna pod kolekcja najbardziej bym chciał trzy niebieskie (y),jednego zielonego ,(y)czerwonego (y)i resztę białych(y):D hehe:D:D:D:D

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Powinni zabronić takich prezentacji, przecież to grozi zawałem, jak nie długotrwałym ściskiem du*y z zazdrości u oglądających... :cenzura:
Mafo w takim tempie prezentacji to już na Wielkanoc przestane tu zaglądać bo mam słabe serce ostatnio.:gwizd: