• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Nie mogę oglądać zdjęć Irokeza wyczynów, bo mam ochotę odpuścić sobie swoje dłubanie... Jego prace są IDEALNE! Damian dobrze to ujął.
Ja już materiał na taki zestaw oczywiście mam, ale chyba jeszcze trochę z nim poczekam, bo w kolejce 4 inne :D

RaFuS

Znany użytkownik
Reakcje
140 3 0
Pekaesiak jak Pekaesiak, można je lubić lub nie, ale żaden samochodziarz obojętnie nie przejdzie obok. Modelarsko wykonany na mistrzowskim poziomie.
Mam pytanie do poprzedniej prezentacji, czerwony eSKacz w globie - masz może Mafo fotkę od spodu? Ciekawy jestem jaka technikę zastosował Irokez przy zrobieniu wiecznego skrętu...:p

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.072 387 20
Do mnie też zawitał Mikołaj i to na takich samych zasadach jak u @maciek66. Też sam go sobie sprawiłem. ;) Prezent dotarł dzięki Pawłowi z toys&models, bo to właśnie Pawłowi udało się sprowadzić jeszcze jeden egzemplarz dla mnie. Wielkie dzięki Ci Pawle!!!:)

IMG_0948.jpg
IMG_0949.jpg
IMG_0942.jpg
IMG_0943.jpg

I teraz jeszcze parę zbliżeń:

IMG_0947.jpg
IMG_0946.jpg
IMG_0945.jpg