• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Cieszę się, że modele przypadły Wam do gustu. Herpa jak chce, to potrafi zrobić świetnie zdetalowany model. Wielokrotnie o tym pisałem.
Aaa..., dodam tylko, że te Scanie Jens Bode to wszystkie są... :eek::eek::eek: z czerwonych pudełek. :)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.073 387 20
Tak w ostatnich godzinach tego przemijającego właśnie i bardzo dziwnego roku życzenia szczęścia i pomyślności na nadchodzący Nowy 2016 Rok dla wszystkich od PEKAES-owskiego Steyra. :):):)

IMG_0894.jpg
IMG_0895.jpg
IMG_0896.jpg

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Jak zwykle napisze, że Irokeza robota to klasa mistrz pod względem wykonania - czysto i dokładnie - piękny model!
Pekaesowy Steyr miał zderzak jak wszystkie inne pojazdy- w czarno-białe paski, więc to jedyny szczegół, który należałoby poprawić, poza tym nie jestem przekonany co do tych białych felg - nie pamiętam dokładnej dyskusji na ten temat, musielibyśmy ją odświeżyć, żeby było wiadomo jak to było z tymi felgami.

Model ekstra! (y) Irokez zajął się robotą już tylko na zlecenie?