• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Fajne F10 :) lubię te starsze volva, możliwe dlatego że jak byłem "mały knypeć" to staruszek mój jeździł F12stką i ile to ja z nim kilometrów zrobiłem to i się zaraziłem :D :D :D
po za tym świetnie zwaloryzowany model (y) Bardzo mi się podoba! ;)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
Jak wszedł Actros MPIV to podobał mi się w każdym malowaniu , niestety teraz mam to samo z nowym Volvo FH , pasuje mi w każdej konfiguracji i w każdym malowaniu.
Super model , gratuluje nabytku.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.578 67 1
Model prezentuje się wyśmienicie . Bardzo mi się podoba . Jedyne co mi przeszkadza , ale to już wina firmy Nijhof , że zrezygnowali z szarych zderzaków . Teraz jest za czerwono .

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Genialny - uwielbiam Nijhoffa, a już szczególnie te ogromne beczki - tutaj w zestawieniu z ciągnikiem bez spoilerów zdecydowanie robi to grubą robotę :)