• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
  • Uprzejmie informujemy, że forum będzie niedostępne od godziny 22 w dniu 11 lutego 2025 do godzin popołudniowych 12 lutego 2025. Będziemy prowadzili prace administracyjne na serwerze. Pozdrawiamy Administracja.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Trochę mnie to Volvo zaskoczyło, ale można było się spodziewać, że AWM zrobi kolejnego Nijhofa z nowym FH. Wygląda fenomenalnie, no może poza tym tłumikiem z euro , ale to szczegół. Byłbym nawet skłonny skusić się na nie. ;)

UniQue

Aktywny użytkownik
Reakcje
374 2 0
Brzydal z AWMu wcale nie jest taki brzydki w tym malowaniu :D bardzo mi się podoba Mesiek (y) tylko ta naczepa taka zbyt fioletowa, np belka mogła by być czarna czy coś w ten deseń :p ;)

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
A mi się właśnie podoba że naczepa jest troche inna niż wszystkie i ma na sobie taki fiolet :) mercedes w tym malowaniu robi robotę,strasznie mi się podoba

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.608 67 1
Mi się ten model bardzo podoba . Odwrotnie jak Brodzie mi się właśnie to malowanie bardziej przypadło do gustu . Nie przeszkadza mi nawet to stare podwozie bo tak zawsze człowiek patrzy się na kabinę :D

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Jakiś dzwon był , bo kabina już się rozpada i lustra odpadły...z krótszą naczepą by się chyba lepiej prezentował i to podwozie w Mercu...

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Brzydal całkiem udany, ktoś nawet pomyślał o rejestracji na tylnej ścianie, co jest często stosowane w autach ciągających puszki.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.608 67 1
A takie w PEKAES-ie nie jeździły ? Piękny zestaw , zresztą jak wszystkie które pokazujesz w tych barwach . Tradycyjnie zdjęcie na pustynii robi najlepszą robotę .

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Maćku zestaw bardzo fajny!! Śmiem twierdzić,że jesteś za bardzo wymagający nawet sam dla siebie!!
Jak masz wątpliwości do tego zestawu to ja go chętnie przejmę ;)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.138 387 20
Dziś dla odmiany taka "surowizna" starego Wikinga. Bardzo spodobała mi się naczepa z tego zestawu. Może kiedyś przyjdzie wena to spróbuję go przerobić, albo zwaloryzować. :)

IMG_1557.jpg
IMG_1558.jpg
IMG_1559.jpg