• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Formę F10tki niezbyt lubię, ale takie wydanie i waloryzacja przyćmiewa niedoskonałości. Hi way mi się coraz bardziej podoba, tym bardziej w barwach Essersa.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
I tej floty Ci Mafo zazdroszczę, bo też jest tam sporo prac od Irokeza.Lecz w tym modelu, moim zdaniem zbyt wiele washu się wlało w szczeliny:)

Ostatnio edytowane:
OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Lecz w tym modelu, moim zdaniem zbyt wiele washu się wlało w szczeliny:)
Popieram słowa Kolegi wyżej , trochę za dużo tej czerni na kabinie .
Wiem, że to tak wygląda na zdjęciach, bo często sam tak komentowałem Irokezowe modele. Natomiast na żywo, gołym okiem jest OK. Zdjęcia niestety przerysowują i czasem pokazują za dużo szczegółów, których nie widać gołym okiem.:)

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Właśnie doszła do mnie przesyłka i udało mi się, dzięki koledze @darius25, zdobyć drogą kupna takiego athearnowego Macka. Nie mogłem się oprzeć i go obfociłem. Jestem pod wrażeniem wykonania, zresztą oceńcie sami.

IMG_1597.jpg
IMG_1598.jpg
IMG_1599.jpg
IMG_1601.jpg
IMG_1602.jpg
IMG_1603.jpg
IMG_1604.jpg
IMG_1605.jpg
IMG_1606.jpg
IMG_1607.jpg
IMG_1609.jpg
IMG_1610.jpg

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Arthearn robi małe dzieła sztuki, choć amerykańce to też nie mój klimat, to za każdym razem gdy oglądam taki model, nachodzi mnie ochota na nabycie takiego.