• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.580 67 1
Te PEKAES-y to co jeden to ładniejszy . Musisz nam kiedyś strzelić grupowe tych modeli , a najlepiej na tym piaszczystym tle , wtedy forum na cały dzień z wrażenia zamilknie :D

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Już mnie zaczynasz wnerwiać ;) wszystkie od niego kupiłeś :eek: przecież to ja od Irokeza mieszkam jeden przystanek autobusowy :D.
Promocja była ? Wyprzedaż po sezonowa ? W hurtowni byłeś ? Ki diabeł ??? A już pamiętam w totka je trafiłeś :ROFL:.

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Już mnie zaczynasz wnerwiać ;) wszystkie od niego kupiłeś :eek: przecież to ja od Irokeza mieszkam jeden przystanek autobusowy :D.
Promocja była ? Wyprzedaż po sezonowa ? W hurtowni byłeś ? Ki diabeł ??? A już pamiętam w totka je trafiłeś :ROFL:.
No właśnie mi przypomniałeś dawną informację z wieczornych Faktów.Podali wtedy info o gościu, który wygrał w totka sporą kasę i mając trzy opcje do odbioru wygranej:
Gotówka za pół roku, przelew na konto za kwartał czy modele od Irokeza do końca życia?
Wybrał trzeci wariant!!! Dopiero teraz dowiadujemy się, że to był Mafo;):D:ROFL::LOL: