• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Rzadko widuje się Stralisy w typowo duńskich malowaniach, a w modelu to już w ogóle. Pięknie to wygląda. Tylko felgi mogłyby mieć piasty w jakimś innym kolorze, żeby się tak nie zlewały.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Iveco wyglada rewelacyjnie.Gdyby jeszcze miało parę brakujacych detali było by super
Jeśli myślisz o lusterkach, to są, ale w pudełku. :) Nie mam po prostu gdzie trzymać modeli i garażują w pudełkach, no a te nie przewidują zamontowanych lusterek. Athearn wymyślił to fajnie, bo pudełka mają wgłębienia na lusterka i model można przechowywać bez problemu z zamontowanymi lustrami.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
No i dotarł do mnie dzięki sprawnej działalności Pawła z Toys & Models nowy Daf. Zrobiony jest naprawdę fajnie. Niestety kabina się nie podnosi, bo grill jest jednoczęściowy.
Zresztą oceńcie sami:

IMG_1873.jpg
IMG_1874.jpg
IMG_1875.jpg
IMG_1877.jpg
IMG_1878.jpg
IMG_1879.jpg
IMG_1880.jpg
IMG_1881.jpg