• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Moje ciężarówki - mafo

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
38 4 0
Maciek ale WYPAS (y) ...normalnie jak bym siebie widział na tym bocznym siedzeniu :D świetnie zrobiłeś całokształt jedynie co mi osobiście nie pasuje to tablice daj tylko jedną kwadratową na tył ;) i teraz tylko jakąś naczepę na zboże. Świetnie to wygląda gratuluję.

OP
OP
mafo

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
Dziś właśnie dojechał do mnie prosto z Wrocławia nowy model Volvo i tak na szybko parę fotek.

IMG_1984.jpg
IMG_1985.jpg
IMG_1986.jpg
IMG_1987.jpg
IMG_1988.jpg

A tu jeszcze jedna fotka specjalnie dla @BoBi, bo narzekał na jakość tampodruku na kabinie. ;)

IMG_1989.jpg

pacek23

Znany użytkownik
Reakcje
756 13 0
Rewelacyjny jest ten polonik od herpy :) można się zakochać w takich modelach ale jedyne co mi pozostaje to pozazdrościć bo mnie prawdopodobnie w najbliższym czasie nie będzie stać na żaden model ;)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Teraz można będzie się spodziewać wysypu tych modeli na forum. Też spodziewam się swojego jutro. Swoje zdanie na jego temat już wyraziłem u Rysy, model jest jak dla mnie świetny, pomimo że częściowo fikcyjny.

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
O proszę, forum się ruszyło, bo wszyscy "se kupili" taki sam model....paranoja...
Piotrek Ty pisz na końcu posta że żartujesz , bo ostatnio masz mocno zakamuflowane żarty i gdym Cię nie znał to bym mógł uważać że jest jakiś problem.;):)
Piotrek ma niestety taki typ żartowania... ;) Ja ostatnio jego żartu z poprzedniej strony tego tematu nie załapałem. :oops: Widać z tego, że Ty Marcinie jesteś bardziej inteligentny ode mnie. No ale ja cały czas próbuję się uczyć... ;) :)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
To dobrze , że ciśnienia nie podniosłem. Chodziło mi ,że teraz będzie w każdym (prawie) temacie fotka delty....i najgorsze, że każdy chciałby mieć pod nią komentarz...nic tylko przeklejać.
Można by zrobić w dziale prezentacje temat "moja delta" i każdy wrzuci po kilka fotek - to by było fajne.
Mafo sorry za zaśmiecanie, ale przynajmniej masz ruch w temacie.
pozdrawiam.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.480 109 2
To dobrze , że ciśnienia nie podniosłem. Chodziło mi ,że teraz będzie w każdym (prawie) temacie fotka delty....i najgorsze, że każdy chciałby mieć pod nią komentarz...nic tylko przeklejać.
Można by zrobić w dziale prezentacje temat "moja delta" i każdy wrzuci po kilka fotek - to by było fajne.
pozdrawiam.
Piotrek zaczynasz jak polityk normalnie, teraz Twój rzecznik nam napisze co miałeś na myśli :ROFL::ROFL::ROFL:
Może to i jest rozwiązanie z wspólnym tematem , ale i tak każdy z nas z osobna pokaże , tacy z nas indywidualiści :ROFL:

OP
OP
mafo

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
26.074 387 20
pozdrawiam.
Nie zaśmiecasz. :) Mnie nie przeszkadza, że w moim temacie toczy się rozmowa. To nawet przyjemnie jak się coś dzieje. ;)
Dziś taka wspólna fotka moich "szklarzy" z polskimi akcentami. Cztery z AWM, jeden z Herpy, a jeden składak - naczepa z AWM, a ciągnik z Herpy.

IMG_2002.jpg
IMG_2003.jpg
IMG_2004.jpg
IMG_2006.jpg
IMG_2007.jpg

Reakcje
11.580 67 1
Bardzo fajne grupowe zdjęcie modeli . Myślę że jakby połączył Deltę to znaczy Volvo z herpy i naczepę z AWM to powstaje całkiem udany skład . Jednak tutaj widać że w tym przypadku herpa dużo traci do AWM .