• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1 (1:32) Modele w skali 1:32 by Meggido

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.200 508 29
Dobrze byłoby gdybyś poczernił chemicznie mosiężne tuleje zderzaków i dał inne śruby mocujące wspomniane, lub zamaskował te z rowkiem na wkrętak.
Ale to tak z przyzwyczajenia się czepiam, wszak nie jestem modelarzem.

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
2.745 78 12
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?
Ogólnie... tak, ale to mnie dziś rozwaliło na maxa po s3,14...nej nocce (przepraszam za inwektywę w tym zacnym wątku).
Nie codziennie nieluzujący wagon powoduje zjazd na szopę zakończony zgubieniem odbieraka...ślizg tak zwisał zaplątany w sieć nad rozjazdem, że kolekcjoner aluminium mógł by być na ostatnich zbiorach w życiu... niema to jak być zdolnym...

Pozdro...
kostucha.gif

Ostatnio edytowane:

teigrekty2

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
4.377 111 11
Ładna robota. Szkoda że jednak nie Zrobiłeś pół matowych szybek. Te szyby w bykach i dodatkowe "wiatrochrony" nadają ET22 ten "autobusowy" wygląd z lat 60-tych.

OP
OP
Meggido

Meggido

Znany użytkownik
Reakcje
2.744 12 2
Ładna robota. Szkoda że jednak nie Zrobiłeś pół matowych szybek. Te szyby w bykach i dodatkowe "wiatrochrony" nadają ET22 ten "autobusowy" wygląd z lat 60-tych.
Łatwo jest sugerować co powinno się jeszcze zrobić, a czego nie. Robię to na co pozwala mi moja domowa technologia żeby wyglądało odpowiednio. Poza tym lepiej czegoś nie zrobić niż zrobić do dupy. ;) A uwierz mi, że zagięcie półmatowej szybki spowodowałoby jej koszmarny wygląd.