• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

1 (1:32) Modele w skali 1:32 by Meggido

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.305 84 12
No Panie... Rewela, a ten Koliber, to już wisienka na torcie...
Chapeu Bas...

Pozdr,...

"EDYTA"
ps. Jacku, czy ja dobrze się dopatrzyłem na wcześniejszych wrzutkach, że stosujesz też zestaw do repusowania??

Ostatnio edytowane:

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.305 84 12
...we wpisie 1.196 jest fotka ( mocno przyroiłem, bo forum...)...
Screenshot_20250729-184605 (1).jpg
I ten profil młotka mnie trochę zaintrygował... Domyślam się, że obok jest jakiś punktak / przebijak...

Pozdr,...

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.305 84 12
Z calym szacunkiem ale chyba nie orientujesz sie do konca na czym polega repusowanie.
Mlotek repuserski wyglada inaczej.

Zobacz załącznik 1133737
A no rzeczywiście... wyleciało mi ze lba...
A że człowiek na stanie nie posiada takowego sprzętu to inna sprawa... Co do reszty teorii to coś tam kojarzę... Pytanie tylko ile, ale to już inna sprawa...

Pozdr,...

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.988 520 29
Nie bierz tego do siebie, ja po prostu bylem kilka lat brazownikiem i znam sie na technikach obrobki blachy, a ze lubie sie wymadrzac i dokuczac innym to .....

Harry Potter

Znany użytkownik
Reakcje
3.305 84 12
Nie bierz tego do siebie, ja po prostu bylem kilka lat brazownikiem i znam sie na technikach obrobki blachy, a ze lubie sie wymadrzac i dokuczac innym to .....
Pawle, na luzie...
Masz wiedzę i czasem coś sprostujesz, jak trzeba... A że robisz to w swoim stylu, którego niektórzy nie pojmują, to ja to wiem...;)

Pozdrawiam i miłego wieczoru,...

OP
OP
Meggido

Meggido

Znany użytkownik
Reakcje
2.829 13 2
...we wpisie 1.196 jest fotka ( mocno przyroiłem, bo forum...)...
Zobacz załącznik 1133733
I ten profil młotka mnie trochę zaintrygował... Domyślam się, że obok jest jakiś punktak / przebijak...

Pozdr,...
To jest tylko młotek z zestawu młotków po moim ś.p. Dziadku zegarmistrzu i mechaniku maszyn szwalniczych, który użuwał ich w naprawach zegarów... Teraz ja ich używam jako dość małych i precyzyjnych...