• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dzisiaj moja ,,perełka,,musiałem go zdobyć (jeżdziłem takim tyle że ciągnikiem siodłowym) :).
Steyr 19 S 36 Larmar Roco.

DSCN0209.jpg

DSCN0214.jpg

DSCN0219.jpg

DSCN0212.jpg

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Model bardzo fajny, ale zgadzam się z Irokezem nie wiem skąd ta cena. Jest teraz do kupienia taki na Ebay za 69 euro.o_O

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Piękny ten Steyr. Ja już od jakiegoś czasu na takowego poluję, ale niestety ceny zaporowe i utrzymują się cały czas. Też nie wiem skąd taka "promocja" :podstepny::gwizd:.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.191 108 2
Będę nudny i powiem że model jest super i na naszym forum chyba tylko ty masz taki ładny.
Panowie nie powinna was dziwić cena bo niestety nie ma tych modeli i nawet dla Niemca lub innego typa to jest rarytas ;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.399 67 1
Genialny model . Dech mi w piersiach zabiera na jego widok . Połączenie dużej kabiny oraz ciekawej konfiguracji . Panowie może razem się zbierzemy i pojedziemy na szaber za granice , każdy się obłowi po sztuce i do domu :D

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dziękuje za komentarze dzisiaj dwóch ruskich tak dla uczczenia olimpiady ;).
Volvo F89 herpa i MB na bazie herpy ,,zrób to sam,, :).

DSCN0249.jpg

DSCN0251.jpg

DSCN0252.jpg

DSCN0253.jpg

DSCN0257.jpg

DSCN0256.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.191 108 2
Volvo rewelacyjne , SK też mi się podoba ale trzeba zdjęcia zrobić pod innym kątem i nie będzie kalka tak widoczna.
Co do tematu kalek , jakby je nie kłaść zawsze będą widoczne , ale najlepsze efekty daje metoda na lakier bezbarwny.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Bardzo fajnie się obydwa prezentują. Obydwa ciągniki lubię, a to malowanie bardzo im pasuje.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Sowieci ciekawi, zarówno jeden i drugi. Fakt, kalka nie wygląda idealnie, ale liczy się całokształt.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Modele fajne bo niepowtarzalne. Ten Steyer to udany model , ten zderzak to chyba jakaś nowsza generacja?
Kalki maja to do siebie że są widoczne i tyle. Chyba , że na całej powierzchni położymy.