• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.443 47 0
Ktos z Ukrainy.Podwozie to jest od starszego Kraza zrobionego przez SMK, natomiast kabina to chyba tez produkt tej firmy, tylko że jest wykonana z żywicy.

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Kolejny ,,drewniak,, MB-herpa tym razem z fabrycznym ładunkiem i muszę to koniecznie zmienić.

DSCN0170.jpg

DSCN0175.jpg

DSCN0176.jpg

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Model bardzo fajny, ale ładunek, rzeczywiście trzeba zmienić. Na fotkach, w powiększeniu, te drzewa wyglądają bardzo plastikowo.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.443 47 0
Ładunek koszmarny i malowanie też.Natomiast bardzo mi się podoba Actros w takiej właśnie konfiguracji.Idealnie pasuje do niego kangur.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.399 67 1
Mi też się podoba konfiguracja tego zestawu , ale malowania riwy to bardzo nie lubię . Ładunek żeby wyglądał nieco realnej tez by musiał przejść przez jakieś zdolne ręce ewentualnie do wymiany .

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.193 108 2
Bardzo fajny jest ten zestaw , a belki potraktuj waschem i potem suchymi pigmentami i będą dobrze wyglądały.(y)
Co do samej Riwy jest to bardzo fajne i miłe dla oka malowanie, osobiście bardzo je lubię i kilka mam , niestety większość wypowiada się o nim negatywnie tylko dlatego że jest fikcyjne, kompletnie tego nie rozumiem bo większość modeli ma nie wiele wspólnego z realem.;)