• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Ten model Scanii 142M (herpa) najczęściej występuje jako drewno-wóz a mnie się trafił załadowany rurami :).

DSCN0126.jpg

DSCN0129.jpg

DSCN0130.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.192 108 2
Elegancka scania u mnie taka drewno wozi, Twoja mi się podoba tylko jak już dałeś jej Szczecińskie blachy( za co szacun) to jeszcze przydałoby się podmalować co nieco.;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.399 67 1
Scania piękna , zawsze mi się podobała . Zastanawia mnie tylko dlaczego herpa nie dała do nich HDS skoro mają wozić drzewo to trzeba się jakoś załadować .

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Scania w super kolorze też już takową posiadam. Możliwe że nie ma HDS-a bo jeździ w parze z innym który ma. Ostatnio tak widziałem że jechały dwa zestawy do drewna i tylko jeden posiadał HDS-a :) Model stary ale ciekawy (y).

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Stara Scania bardzo fajna, no i ciekawy ładunek wiezie. Większość takiej zabudowy to wozi drewno. Podoba się.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Daf robi pozytywne wrażenie. Ciekawa konfiguracja ciągnika , no i ładunek zasługuje na słowa uznania.

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Trzyosiowy Daf wygląda świetnie. Ładunek kapitalny. Piękny zestaw.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Dopiero tu trafiłem ale widzę że każda zaprezentowana sztuka jest super. Chyba muszę chociaż jeden podobny do swojej kolekcji zakupić.

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Pierwszy ,,brzydal,, w mojej kolekcji, herpa składak bo żaden gotowy model mi się nie podobał i powiem tak fotogeniczny to on nie jest ale w realu może się podobać i mnie się podoba.W ciągniku zmieniłem koła i zdjąłem osłonę międzyosiową bo mi zupełnie te dwa elementy nie pasowały. Czekam na ,,brzydala,, z AWM żeby porównać wykonanie obu firm.

DSCN0059.jpg

DSCN0054.jpg

DSCN0047.jpg

DSCN0034.jpg

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Świetny skład, ale jeżeli masz tablice "A" na naczepie to powinna też się znaleźć na ciągniku, tak samo jak to jest z ADR'ami. ;)

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten składak. Ten Actros idealnie pasuje do Kempfa. Szkoda tylko, że ma podwozie czerwone, bo chyba czarne wyglądało by ciekawiej.