• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

leszek85

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
No zestaw fajny, tylko ten napis z naczepy schmitz powinieneś usunąć, bo wygląda na kempf. ale ogólnie ok.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Ten Actros na czarnych felgach wygląda znakomicie. Pomaluj mu jeszcze kierunkowskazy, obrysówki, srebrne wstawki w lusterkach i będzie kiler. I nawet naczepa na chromach pasuje. Czy mi się wydaje czy za kabiną jest skrzynka z gaśnicą? To z tego zestawu co ostatnio wydała herpa?

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Dobrze wygląda taki zestaw, gdy ciągnik i naczepa są podobnej wysokości. Kalkomanie pasują jak ulał.(y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Popieram przedmówców. Scania bardzo fajnie się prezentuje z taką wanną. Świetny zestaw Ci wyszedł, taki typowy z naszych dróg.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Qrka przeoczyłem Twój temat,a wielka szkoda!
Modele rewelka i ciężko wybrać mi faworyta.
Zdjęcia modeli uchwyconych na poboczu wyszły fantastycznie(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.399 67 1
Fajne rzeczy nam tu Panie prezentujesz . Podobają mi się takie składaki . Na pierwszy rzut oka , myślałem że jest bardziej klasycznie czyli biały ciągnik i szara/srebrna naczepa , ale oko się odbiło od monitora i prawidłowe kolory powróciły :D