• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.191 108 2
Oba świetne , na oba poluję ale jak do tej pory bezskutecznie.
Co tam się dzieje Zenek już jagód nie sprzedaje, napił się i rozrabia , skrzynka do góry nogami , jagody rozsypane.:D:D:D:D

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Obydwa modele wyglądają bardzo ciekawie. Sovtransavto już wiele razy oglądałem, ale ten Belmagistral... widzę po raz pierwszy. Obydwa piękne.

Akronaut

Aktywny użytkownik
Reakcje
212 2 0
Steyr rewelacyjny. Pamiętam tę kabinę z dzieciństwa, sporo ich jeździło w okolicy. Mam jednego Steyra z Lagermaxa, na dodatek ze skrętnymi kołami.

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
No Kolego Soviety wiadomo są rewelka pod każdym względem i ich posiadanie jest zaszczytem,a jednak jest coś co je przyćmiło i w Twoim przypadku to Steyr!

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.742 387 20
Piękne te Skakanki. Ta z AWM dużo ładniej zrobiona i zdecydowanie bardziej mi się podoba.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Modele Sovtransavto genialne ,Actrosa udało mi się także zakupić , Scanie obydwie mają bardzo ciekawą kolorystykę .:)