• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Witam i zapraszam do obejrzenia mojego UNITRANS-u większość modeli AWM jedno Volvo -herpa zresztą na pewno rozpoznacie :)

DSCN0280.jpg

DSCN0283.jpg

DSCN0292.jpg

DSCN0290.jpg

DSCN0302.jpg

DSCN0300.jpg
DSCN0308.jpg

DSCN0309.jpg

DSCN0316.jpg

DSCN0319.jpg

DSCN0276.jpg

DSCN0274.jpg

Bronco_Billy

Znany użytkownik
Reakcje
1.559 18 1
Kolego Zamek, te zdjęcia gabarytu z lokiem, który uchwyciłeś są bardzo ładne, ale to już trzeci wątek, w którym się pojawiają. Tym gorzej, że tym razem w wątku autorskim, gdzie autor pokazuje swoją kolekcję, a więc wypada komentować a nie wklejać swoje zdjęcia, tym bardziej że ze skalą 1:87 nie mają nic wspólnego...
Tylko patrzeć jak zaraz pojawią się w kolejnym, np. Gabaryty Brodagaz itd....
Nie bierz tego do siebie, ale wszyscy na spokojnie do tych fotek dotrzemy i je docenimy - w stosownym dla nich miejscu:)

Jan Bednarczyk

Znany użytkownik
Reakcje
1.614 14 6
W kolejnych się nie pokażą, ja chcę tylko że tak powiem zmotywować kolegę Piotrka do wykorzystania naczepy którą mu podarowałem w skali 1/87. Z kolegą Piotrkiem znamy się od 20 lat, On zbiera skalę 1/87 JA 1/43.I proszę zauważyć że w dziale samochodowym wykorzystałem tylko zdjęcia ciągnika+naczepa z towarem jaki przewozi, a w dziale kolejowym starałem się pokazać zdjęcia tylko tej lokomotywy spalinowej. A ponieważ nie zbieram modeli 1/87 to nie komentuje prac w tej skali aby nikogo nie urazić swoimi wypowiedziami.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Unitransy mają ciekawe malowanie, moją szczególną uwagę zwróciły Iveco oraz poczciwa babcia. Jednak kilku Ci tutaj jeszcze brakuje do pełnej gromadki.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.399 67 1
Ja się podpisuje pod tym co powiedział Broda . Najładniejsze volvo z herpy , dzięki tym białym felgom z zielonymi piastami . Spodobała mi się jeszcze scania i iveco bym do tego dorzucił .

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.739 387 20
Wow! Nawet nie wiedziałem, że tyle Unitransów wypuszczono. Piękna podkolekcja. Podoba się.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.441 47 0
Nie wiedziałem że tyle ich wyszło.Podobają mi się w zasadzie wszystkie, ale najbardziej Scania z przyczepą.
Kolejna sprawa to wklejanie zdjęć do czyjegoś tematu.Kolega Zamek jeśli zrobi to kolejny raz dostanie ostrzeżenie.