• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.734 387 20
Świetne modele. Jak na starą produkcję, to Herpa się postarała. Nawet dziś trudno o model tak wypasiony w oznaczenia. Pięknie się prezentują. Pogratulować takiej zacnej trójcy.(y)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Scania jak scania troszku te światła nie wyglądają najlepiej, może jakieś malowanie :podstepny:, RENIA bardzo fajna i jeszcze czerwona :) bardzo fajna.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.734 387 20
Ciekawe te dwa zestawy. Trochę fotki nieostre więc trudno oceniać i porównywać, ale Skakanka chyba fajniejsza.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Knedliki fajne tylko nie rozumiem troszku tych rejestracji ?? bo CZ to one nie są :podstepny:. Modele same w sobie sympatyczne, DAF-a już kiedyś widziałem, ale Scania to rarytasik ;).

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Bardzo fajnie że dodałeś kalki, ale tablice są raczej niemieckie, no i to H z żółtym tle mi nie pasuje bo to oznaczenie typowo austriackie. Ale ogólnie modele bardzo fajne, ciekawe malowanie, no i sa to tandemy, które uwielbiam :D I wielki plus za lusterka.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Scania również gości u mnie od niedawna, obydwa ciekawe. Modele warte posiadania, ze względu na pochodzenie i konfigurację, tylko nie rozumiem dlaczego Daf jest taki drogi. :(