• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Bardzo ciekawy ten "ameliniowiec". Właściwie nie widywana zabudowa na drogach. Model podoba się i warty posiadania w kolekcji.

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dla mnie ta naczepa też jest dziwna bo jakoś ciężko do mnie dociera transport ciekłego aluminium.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Bardzo fajne są obydwa te Volvo ,ale dla siebie wybrałbym te nowe ,jest naprawdę super ,naczepa z kontenerem bardzo ładnie oznaczona i wykonana na wysokim poziomie ..(y)(y)(y)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Bardzo fajne te Volviacze :) widać postęp czasu, podobają mi się oba te starsze ma to coś, a nowe wiadomo... widywane na co dzień :D Ciekawie malowane delikatnie a co za tym idzie ładnie ;).

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
NTK to też już modele w pewnym sensie kultowe. Ciekawe malowanie i bogata puszka, czego chcieć więcej.

agip

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
FH-czyk piękny ale jak dla mnie wygrywa F12 (a w oryginale to chyba miał niebieską dwudziestkę).

Ferrix

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Udana prezentacja... Nawet bardzo! Piękny duecik, podobają mi się oba zestawy, jednak gdybym miał wybierać, to chyba bardziej spodobała mi się nowsza generacja (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.732 387 20
Obydwa modele bardzo ciekawe i obydwa dobrze wykonane. Trudno wybrać faworyta.