• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
Bardzo fajne modele. Najciekawszy pierwszy Steyr. Stare dobre Roco. Dziś takich modeli już właściwie nie robią.

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Siemanko, dziękuję za odwiedziny i komentarze.
Dzisiaj zaprezentuję moje dwie ,,pisanki,,-prezenty więc nie należy wybrzydzać ;).

DSCN0115.jpg

DSCN0121.jpg

DSCN0096.jpg

DSCN0098.jpg

... i tu do Was koledzy małe pytanko czy powstał jeszcze jeden lub więcej takich modeli w takiej konfiguracji jak ta Scania ???

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
Bardzo fajne te pisanki. Noskowa Skakanka wygląda kapitalnie. Taka konfiguracja podoba mi się i to bardzo.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.387 67 1
No całkiem fajne te Twoje pisanki . Każda ma swój urok . Co scanii i jej zabudowy to prawdopodobnie jest to jedyny model w takiej konfiguracji z taką kabiną . Jest jedna też do paliw , ale to ciągnik z naczepa również w malowaniu pisankowym tylko tyle że scania jest wcześniejszego typu . Co do zabudowy to jest kilkadzieści modeli z takimi zbiornikami .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Scania jest kozacka, konfiguracja bardzo rzadka, osobiście nie kojarzę innych tego typu modeli. Man jak na reklamówkę wygląda całkiem okazale. Podoba mi się połączenie czerni z pomarańczowym.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
Model Scanii często gości na aukcjach , natomiast tego Mana widzę po raz pierwszy. I Bardzo mi przypadł do gustu. Oba modele wykonane porządnie.

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dziękuje Wam za zaglądanie do mojego tematu.Dzisiaj model Scanii Hauber -herpa model o tyle ciekawy że kabina bez owiewek co nie jest zbyt często występującym zjawiskiem w tych modelach Scanii.

DSCN0176.jpg

DSCN0178.jpg

mafo

Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.721 387 20
To fakt, ta kabina bez owiewek nie często spotykana w naszej skali. Zestaw wygląda bardzo fajnie, a i ładunek ciekawy.