• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dzisiaj zaprezentuję model z którym wiąże się śmieszna historyjka i zarazem przestroga.Licytowałem model po kilku ,,Jackach D,, :) święcie przekonany że to jest model Bulkhaul wniosek- nie kupuj po pijaku :gwizd:. (W identycznej konfiguracji jest model DAF-a 95 XF Bulkhaul nr ser.144643 którego nadal poszukuję :D)
DAF 95 UNITED BOS herpa.

DSCN0430.jpg

DSCN0435.jpg

...i porównanie

DSCN0450.jpg

DSCN0442.jpg

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Toś mnie rozbawił tą historyjką. :LOL: Ten CF zawsze mi się podobał, jeden z ciekawszych jakie wypuściła Herpa. Broda, dobry pomysł z Twojej strony. Może dzięki temu w końcu zobaczymy u Ciebie różowe modele. :ROFL::LOL:

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.714 387 20
Co chcesz. United Bos bardzo fajny, a jak na zakupy "na fali" to wybrałeś naprawdę fajny zestaw. Bardzo rzadko widywany na forum. Ty chyba pierwszy go tu pokazujesz.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Często jeszcze można spotkać takie "dziadki", na mniejszych stacjach.Obydwa modele jak na swoje lata są całkiem szczegółowo wykonane jeśli chodzi o osprzęt.(y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Chociaż nie przepadam za starociami, to Turbol w tym malowaniu przypadł mi do gustu. No kolekcje można zrobić niezłą, jednak wiele modeli jest trudno dostępnych i osiąga wysokie ceny. :gwizd: