• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.702 387 20
Bardzo fajnie zrobiona ta cysterna. Malowwanie rzadko widywane w naszych kolekcjach. To chyba austriacy mają u siebie te stacje benzynowe. Podoba mi się ten model.

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
No proszę i zaczyna się wysyp cystern :) Mi osobiście STRALIS jakoś lepiej pasuje ale i Volvo wygląda całkiem fajnie takie troszku kosmiczne ta cysterna strasznie zabudowana :)... Ja Piotrek czekam aż zrobisz swoją PCC...:podstepny:.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.369 67 1
No Wujo :D volvo bardzo fajne , też mi takie chodzi po głowie . Podoba mi sie ta forma naczepy do przewozu paliw od AWM . Fajnie doiwestowałeś ten zestaw .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
FH pierwszej generacji, w niskiej kabinie i do tego cysterna paliwowa, to bardzo udane zestawienie. Śmiało można stwierdzić, że pierwsze Volvo udało się AWM owi lepiej niż Herpie.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.369 67 1
Szczerze powiem to bardzo się zdenerwowałem jak zobaczyłem ta premiumkę w malowani firmy shell . Jak dla mnie świetny model . Fajnie że ma wszelakie oznaczenia i lusterka doklejone . Tak trzymaj dziadku :D