• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.369 67 1
Bardzo podoba mi się ten zestaw , tym bardziej że ostatnio jeżdżąc na Dolny Śląsk bardzo często mijam się pojazdami tej firmy . Myślałem nawet o zakupie jakiegoś w malowaniu tej firmy , szkoda tylko że puki co nie ma tych nowszych aut w takim malowaniu . Jak zwykle u Ciebie Wujku Dziadku :D wszelakie oznaczenia , lusterka i pomalowane lampy . To jest super .(y)

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
"Rinnen" niby takie zwykłe/proste malowanie ,a jednak ma w sobie coś co przyciąga wzrok.
Wracając do Renatki to wygląda bardzo fajnie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.127 108 2
Kurcze nie powiem przydała by mi się do mojej Hauberki w tym malowaniu , Bartek tego jest tyle że można zbierać bez końca ;)
Świetny model (y)

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
No kurczę sam skusiłbym się na taką premiumkę. Bardzo mało jest interesujących modeli z cysternami do paliw. Nie wiem czemu, ale te modele aut od dużych koncernów są przeważnie jakieś mało okazałe. Ta renówka wygląda jednak całkiem nieźle. Rinnen to przewoźnik znany, również z naszych dróg i sam poluję na jakiegoś do kolekcji. Szkoda że Herpa nie wypuszcza nowszych modeli w barwach tej firmy.

OP
OP
pierek

pierek

Znany użytkownik
Reakcje
76 9 0
Dziękuje za komentarze :) Dzisiaj ,,diabelska,, cysterna do przewożenia mas bitumicznych.
Składak z modeli herpy kiedyś taką widziałem w okolicach Płocka i sobie taką stworzyłem zapraszam :).

DSCN0127.jpg

DSCN0135.jpg