• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Modele-Pierek

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Lubię tankpuszki, podoba mi się 5Star. Czerwień modeli w barwach Hoyera jest bardzo intensywna i żadne zdjęcia tego nie oddają, trzeba to widzieć na żywo. Przynajmniej ja mam takie odczucia.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.916 387 20
Modele bardzo wdzięczne do fotografowania, ale pierwsze fotki to coś rozmyte i trudno ocenić wdzięczność modeli:D. Obydwa ciekawe, ale dla mnie z przewagą Mana.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.916 387 20
...Jak się ma dobry sprzęt do fotografowania a nie kretinenmaszine :D
Myślę, że to nie kretinenmaszine, tylko za blisko podszedłeś z aparatem i ten nie miał możliwości ustawić ostrości. Albo fotka lekko poruszona i dlatego nieostra, bo brak jest ostrości w całym kadrze. Ale może się mylę.:)

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Super wygląda ten Mercedes ,załadunek nietypowy ,rzadko spotykany ,bardzo fajny model .podoba mi się (y):)

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Model oryginalny. U nas się takich naczep raczej nie zazna. Plus za oznaczenia. I zastanawiają mnie te lusterka od Scanii 3 :D

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Model bardzo ciekawy, niestety malowania jakie do tej pory wypuściła Herpa są dla nas raczej egzotyczne i nie ma modeli no name, a chętnie skusiłbym się na coś takiego. Akurat u mnie w regionie są firmy, które wożą ciekłe aluminium w ten sposób.

Młody

Znany użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mercedes bardzo ciekawy ze względu na naczepę. Na polskich drogach zestaw praktycznie niespotykany. Za to z Hoyer-ów wybrał bym MAN-a ;) (y)