• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Dyskusja Model EN57 PIKO - nasze oczekiwania...

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.447 442 99
A ja wracając do ulubionych relacji to bym bardzo chciał ujrzeć EN57 z tablica relacyjna "Kędzierzyn-Kozle". Model ten chyba jako jedyny ma szanse zeby ta stacja węzłowa zainstniala w modelach.
Takich jak Ty jest setki. Każdy by chciał coś "swojego" ujrzeć. Czy pisanie tego tutaj coś zmieni? Przecież producent nie wyda modeli każdy z innym przydziałem. To produkcja wielkoseryjna.

mikl

Znany użytkownik
Reakcje
3.897 111 11
Takich jak Ty jest setki. Każdy by chciał coś "swojego" ujrzeć. Czy pisanie tego tutaj coś zmieni? Przecież producent nie wyda modeli każdy z innym przydziałem. To produkcja wielkoseryjna.
Jak nie tysiące, ale wpis jakby nie patrzeć ładnie się wpisuje w motyw przewodni wątku:)

Według mnie cały ten temat jest to kosza, ale skoro inni sobie robią koncert życzeń, to czemu ja nie mogę?

Ostatnio edytowane:

PP1970

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
3.117 87 0
Prototyp miał poręcze i podesty na czole a tu ich brak czyżby były dwie formy
Tak, są dwie wersje. Z poręczami i podestami to wersja późniejsza. Planują taki wypust. Pan PIKO wspominał o tym na targach w Poznaniu. Pokazywany tam prototyp to nie jest model zapowiedziany na grudzień. To jest prototyp kolejnego wypustu.

Ostatnio edytowane: