Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
A ja wracając do ulubionych relacji to bym bardzo chciał ujrzeć EN57 z tablica relacyjna "Kędzierzyn-Kozle". Model ten chyba jako jedyny ma szanse zeby ta stacja węzłowa zainstniala w modelach.
Takich jak Ty jest setki. Każdy by chciał coś "swojego" ujrzeć. Czy pisanie tego tutaj coś zmieni? Przecież producent nie wyda modeli każdy z innym przydziałem. To produkcja wielkoseryjna.
Takich jak Ty jest setki. Każdy by chciał coś "swojego" ujrzeć. Czy pisanie tego tutaj coś zmieni? Przecież producent nie wyda modeli każdy z innym przydziałem. To produkcja wielkoseryjna.
Jak dla mnie osobą, która mówi "dzień dobry proszę przygotować bilety do kontroli" jest Pan Grzegorz z Piko Polska. Ten sam głos jest dostępny np. także tu:
Jak dla mnie osobą, która mówi "dzień dobry proszę przygotować bilety do kontroli" jest Pan Grzegorz z Piko Polska. Ten sam głos jest dostępny np. także tu:
A to się uwiecznił, jak średniowieczni patrycjusze na obrazach świętych
Żartuję... wiadomo, że ktoś musi zagrać rolę. Ale chyba ten dźwięk jest do poprawki.
Tak, są dwie wersje. Z poręczami i podestami to wersja późniejsza. Planują taki wypust. Pan PIKO wspominał o tym na targach w Poznaniu. Pokazywany tam prototyp to nie jest model zapowiedziany na grudzień. To jest prototyp kolejnego wypustu.