• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Tutaj ponownie się zgadzam z kolegami w stu procentach ,bez komentarzy forum nie ma po co istnieć ,nie ma sensu się męczyć i poświęcać swój wolny czas .

Reakcje
0 0 0
Spore zaległości miałem, widzę, w Twoim temacie ;) Ale extra modele masz, a dodatkowo przeróbki nadają im wyjątkowości. Co do melmer'ów- kiedy w końcu torpedka i stare Steyr'y zagoszczą u Ciebie ;)?

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
IMG_8639.JPG
IMG_8642.JPG
IMG_8644.JPG
IMG_8645.JPG
IMG_8641.JPG

Postaram się komentować więcej postów myślę że będzię ok .:).
Co do torpedki jest to model którego niestety nie mam kiedyś uciekła mi na ebay-u ale może kiedyś uda się dopełnić.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Zobacz załącznik 190985 Zobacz załącznik 190987 Zobacz załącznik 190988 Zobacz załącznik 190989 Zobacz załącznik 190986
Postaram się komentować więcej postów myślę że będzię ok .:).
Co do torpedki jest to model którego niestety nie mam kiedyś uciekła mi na ebay-u ale może kiedyś uda się dopełnić.
Jak widzisz my wszyscy wystawiamy komentarze w różnych tematach ,począwszy od aut osobowych ,autobusów ,specjalnych i innych skal .,każdemu jest miło gdy jego praca włożona w forum jest doceniona , na pewno tobie również ,:);) a tu proszę kolejny bardzo ładny model pokazałeś ,gratulacje z takiej kolekcji (y) .