• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam dziś kolejna Scania tym razem z ładunkiem.
Brakuje jeszcze kilka rzeczy jak pasy, lusterka , antenki i tablice ostrzegawcze ale to kiedyś będzie, ale nie wszystko na raz.
IMG_8470.JPG
IMG_8471.JPG
IMG_8472.JPG
IMG_8474.JPG
IMG_8475.JPG
IMG_8476.JPG
IMG_8477.JPG
IMG_8478.JPG
IMG_8480.JPG
IMG_8481.JPG
IMG_8483.JPG

Załączniki

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam dziś coś całkiem innego.
Melmer mojej produkcji może się podobać albo nie .
Ja jestem z niego zadowolony, jeszcze kilka dodatków i będzie git.
IMG_8484.JPG
IMG_8488.JPG
IMG_8489.JPG
IMG_8490.JPG
IMG_8491.JPG
IMG_8493.JPG

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Bardzo fajnie wyszedł Ci ten zestaw. Jak dla mnie to bardzo ciekawie wygląda. Widać sporo włożonej pracy. Gratuluję.

Akronaut

Aktywny użytkownik
Reakcje
212 2 0
Kupiłem kiedyś różowego Melmera i chciałem zbierać tego przewoźnika. Dobrze, ze zmieniłem plany, bo poszedłbym z torbami. Nie wiedziałem, że tyle ich jest. Gratuluję kolekcji.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.535 67 1
Scania bardzo fajnie dopieszczona , wygląda dużo lepiej niż moja . Co do melmera , bardzo fajnie i czysto wyszło . Tylko mm pytanie czy ten pojazd ma odpowiednika w 1:1 ?

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam Bartek ten model wymyśliłem sam , raczej Melmer takiego niema.To był mój pomysł powstał z silopuszki Talke.
Może kiedyś będzie.