• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Bardzo podoba mi się malowanie Gartnera i sam się sobie dziwię, że nie mam żadnego modelu w tym malowaniu, trzeba będzie to zmienić. Scania wyj... w kosmos. Świetna konfiguracja i te wszystkie detale. Super.(y)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.549 67 1
Kłujesz mi w oczy tymi melmerami . Parę już ich mam , ale do Ciebie mi daleko . Chciałbym zapytać czy masz wszystkie melmery jakie wyszły czy jakiś Ci brakuje ?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Ciekawie wyglądają te ostatnio pokazane modele. Gartnery bardzo fajne i na grupowych fotkach są świetne. Ale Scania z silosem zrobiona genialnie. Podoba mi się najbardziej. Pozostałe "pisanki" też ciekawe, ale ta Scania - miodzio...:)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.033 158 2
Modele świetnie, najlepsze Scanie z noskami. Jeśli mogę się przyczepic, to nie wiem czy na kontenerze powinno byc oświetlenie w górnej częsci.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.985 387 20
Fajnie wyglądają te modele po waloryzacji. Podmalowania, oznaczenia i rejestracje dodają realizmu modelom. Podoba mi się taka przeróbka. (y)(y)(y)

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Widać ,że kolega ma dużo czasu. Fajnie też, że słowa dotrzymujesz i w końcu zająłeś się "ozdóbkami", bo pamiętam jak obiecałeś to ze 2-3 lata temu. Modele fajnie teraz wyglądają, można sobie tylko myszką rolowac i git.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Kosa, kosa i jeszcze raz kosa, każdy jest kozacki z tymi detalami, moje Bertschi do Twojego się nie umywa. Najbardziej przypada mi do gustu Maersk.