• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Świetny ten melmer. Fajnie się ogląda modele z dużą ilością detali. Pięknie wygląda na tych fotkach.

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Kurcze, kolejny melmer....czasami żałuję że sprzedałem swoje...
Mam nadzieję też ,że jak zaprezentujesz wszystkie to fotka rodzinna będzie, a właściwie dwie - pisanek i tych "zwykłych" .

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Na Melmerach to można nieźle popłynąć, każdy ciekawy i wyjątkowy na swój sposób. Zawsze ciekawe malowania i dużo detali. Tylko z tym różem trochę przesadzili, szczególnie na przodzie.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.943 387 20
Kapitalnie zrobiony model. Takie wykonanie herpowskich modeli to ja lubię. Pięknie się prezentuje na Twoich fotkach. Dużo szczegółów daje mu bardzo realistyczny wygląd. Gratuluję posiadania. (y)

Reakcje
11.535 67 1
Model bardzo fajny , aczkolwiek w tym przypadku akurat trochę się zawiodłem jak do mnie przyszedł . Drażnią mnie w nim niesamowicie niepomalowane wnętrza schodów . Za tą kase mogli by się trochę wysilić . Z drugiej strony belka pomalowana :D