• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejny fajny Austriak. Melmery zawsze mi się podobały, ale niestety nie mam żadnego i teraz to trzebaby wygrać w lotto, żeby je skompletować. A ten wygląda pięknie. Ma takie nienachalne malowanie, a jednak przyciąga wzrok. Gratuluję posiadania. (y)(y)(y)

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
Ten silos fajny,prosty zestawik w malowaniu.
Z podkolekcji Melmerów to jest niezły misz masz do zbierania,co model to z innej parafii.
Ta scania to typowy zwykły zestaw a robi wrażenie.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Oj jest kilka Scanii w malowaniu Melmera. Ta równie elegancka, jak poprzednia. Szkoda tylko, że ten odblaskowy pasek na boku nie jest umieszczony również na przyczepie.

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.249 108 2
Widzę że kolega bardzo lubi Melmery, bardzo ciekawy model , jedyne co mi się w tych silosach nie podoba , to widoczna z tyłu linia łączenia obu połówek.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejny Melmer do kolekcji. Pięknie wyglądają te modele. Wykonanie typowo herpowskie, ale jak napisałeś, my tego nie zmienimy. Podoba się.

Sebastian CH

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Scania sama w sobie w tej kolorystyce wygląda ciekawie, ale nie mogę się przekonać do zabudowy silosowej szczególnie przyczepy.

lotus102

Znany użytkownik
Reakcje
2.247 7 3
Modele w barwach firmy Gartner bardzo mi się podobają:) ,zarówno Daf i Man są ładnie wykonane(y) ,jedyny minus to te świecące felgi za którymi nie przepadam .;)