• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Gartner ma fajne barwy i modele w tym malowaniu mogą się podobać. Wspólne fotki bardzo fajne.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Masz tylko pomarańczową farbę??? Dziwnie wygladają modele ze wszystkimi obrysówkami pomalowanymi na pomarańczowo... Ogólnie mi się najbardziej podoba magnum czarne :).

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Doceniam to że próbujesz coś dodawać i podmalowywać detale w modelach. Bardzo fajnie wygladaja tablice, ograniczniki prędkości i reszta kalek. Jednak nie podoba mi się to, że starasz się podmalować każdy wystający element. Najbardziej nie pasują mi pomalowane elementy nad kołami w Scanii. One tam nigdy nie miały kierunków, a jest to jedynie przetłoczenie. Tak samo obrysówki nad szybą nie powinny być raczej pomarańczowe, mogą być jedynie 3 po środku jeśli to samochód ze wschodu. A w Austrii raczej to ie przejdzie ;)

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam elementy dodane nad kołami faktycznie nie istnieją elementy dodałem sam, jeśli chodzi o obrysówki powinny być białe i akurat nowa scania wydaje mi się że ma ich 5 sztuk trzy po środku i dwie po bokach .Były malowane pomarańczowe jak w innych modelach. nie zdążyłem tego zmienić przed dodaniem fotek.
IMG_8967.JPG
IMG_8966.JPG
IMG_8964.JPG

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Była cisza w temacie , a teraz gradobicie modeli :D Gartnery bardzo fajne mi się podobają . Melmery - no na tym punkcie ma małego bzika i modele które pokazałeś zdecydowanie podniosły mi ciśnienie , dobrze że te które pokazałeś już mam :D to trochę spokojniejszy chodzę . Scania z wywrotka mi się podoba , w Duńskim stylu . Podoba mi się także to że malujesz światła obrysowe na kabinach , ale fakt że białe lepiej wyglądają .

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam prezentuje je bez lusterek bo dopiero za jakieś 3 miesiące będę miał gablotkę żeby je ustawić wtedy będą z lusterkami w tej chwili jest to nie możliwe.Z wszystkimi Melmerami zejdzie mi jeszcze trochę.Kiedyś kolega prosił mnie o zdjęcie wszystkich ale nie mam teraz możliwości.
Dziś coś innego_Ostatnio bawiłem się takimi modelami.
IMG_8979.JPG
IMG_8980.JPG
IMG_8981.JPG
IMG_8982.JPG
IMG_8971.JPG