• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Mapetoz moja kolekcja.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Alfredów nie zbieram, ale podziwiam tak dużą kolekcję. Ogromny plus za zdobione tyły naczep. (y)

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.019 158 2
Wypuścili tych AT, sam mam kilka i nigdy ich nie zbierałem, ale zawsze się jakieś trafiły tak przypadkiem.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Alfredy bardzo pięknie się prezentują . Mi się wszystkie podobają . Czyżbyś wchodził teraz w betzy ? :podstepny:
Szkoda że masz tak mało czasu na pokazywanie nam swoich zbiorów , bo masz co pokazywać . Naprawdę cała masa znakomitych modeli na które można patrzeć godzinami .

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam dzięki za komentarze.W betzy nie wchodzę mam kilka modeli ale tomi wystarczy.Zresztą widziałem kiedyś gablotkę kolegi z forum i wiem ile tego jest.Wszystkiego mieć nie można.Tak jak każdy teraz chyba ma mało czasu praca i coś tam a na modele zostaje noc wtedy jest cicho i nikt nie przeszkadza.
IMG_8978.JPG
IMG_8977.JPG
IMG_8976.JPG

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.019 158 2
Jak się oszczędza na konserwacji okien, to i kolekcja Alfredów jest pokaźna.:LOL::LOL::LOL:
No co za złośliwiec.. Mapetoz podaj adres Mafo to w przyszły weekend do Ciebie przyjedzie, dostanie wiaderko z farbą i będzie działał.. a w nagrodę popatrzy sobie na AT bez dotykania.

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam dziękuje za komentarze , niestety okna nie są moje ,jest to dom gdzie mieszkałem we Francji teraz ruszam do domu na urlop ale jak ktoś chcętny do malowania to chętnie podam adres na meila .Zawsze mam w walisce kilka modeli w czasie wolnym można coś popracować.Chętnie zapraszam .

OP
OP
M

mapetoz

Aktywny użytkownik
Reakcje
0 0 0
Witam poszukuję takiego ciągnika może ktoś ma na zbyciu.Wczoraj zrobiłem taką fotke okazyjnie w Luxemburgu ,a posiadam INTRy wiec powstał taki pomysł aby coś takiego zrobić.Proszę o info na PW.
IMG_8996.JPG